Vragen? Bel: 035 888 95 95

Domaine Saint MitreMadon Rosé 2022

Kenner en genieter is het met elkaar eens wanneer we zeggen dat de 'beste rosé wijnen' afkomstig zijn uit de Provence. De zalmrose kleur doet menig connaisseur al genieten voordat de wijn in het glas zit. Juist het ontbreken van de limonaden tonen is de klasse van Provence-rosé!

Exclusief voor Nederland importeert Siersma Wijnadvies het, in Frankrijk zeer gewardeerde, Domaine Saint Mitre. Een klein jong Domaine met zeer veel ambitie. Inmiddels zijn er al diverse restaurants aan de Cote d'Azur die Saint Mitre hebben ontdekt.

€ 17,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

3.5/5

Domaine Saint Mitre

Kenner en genieter is het met elkaar eens wanneer we zeggen dat de 'beste rosé wijnen' afkomstig zijn uit de Provence. De zalmrose kleur doet menig connaisseur al genieten voordat de wijn in het glas zit. Juist het ontbreken van de limonaden tonen is de klasse van Provence-rosé! Exclusief voor Nederland importeert Siersma Wijnadvies het, in Frankrijk zeer gewardeerde, Domaine Saint Mitre. Een klein jong Domaine met zeer veel ambitie. Inmiddels zijn er al diverse restaurants aan de Cote d'Azur die Saint Mitre hebben ontdekt.

Clos Madon

De Cuvée Clos Madon wordt op het wijnhuis zeer beperkt gemaakt. De beste druiven worden van de best gesitueerde wijngaarden geselecteerd, en dat proef je! Met de druiven:  Cinsault en Grenache wordt een elegante puur zuivere rosé gemaakt die absoluut mag meedoen met de grote namen uit Bandol. Bekijk hier een filmpje op YouTube dat wij maakte over Domaine Saint Mitre.

Wijn info
Kleur:Rosé wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Domaine Saint Mitre
Druivensoort:Shiraz, Grenache Noir
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp