Vragen? Bel: 035 888 95 95

Online Wijn Kopen

Wijnadvies blog op 23 juli 2015
Online Wijn Kopen

Waarom online

Als ik mensen vertel dat mijn webwinkel goed loopt krijg ik vaak verbaasde reacties. Wijn koop je toch niet online? CD’s of kleding dat doen we met z’n alle massaal maar een paar flessen, daar ga je toch gewoon voor naar de wijnspeciaalzaak? Gek genoeg moet ik meestal de mensen gelijk geven. Het is ook veel leuker om naar je favoriete wijnwinkel te gaan en daar even te praten met de wijnadviseur over de wijnen die je eventueel gaat kopen. Bij de meesten webwinkels krijg je geen advies, en dat is toch wel heel erg fijn om te krijgen bij de aanschaf van een ‘mooi doosje voor mee naar huis’.

Maastricht tot Terschelling

Toch krijgen wij dagelijks bestellingen uit heel het land, van Maastricht tot Terschelling en van Middelburg tot Enschede. Dit bewijst dat er voldoende mensen zijn die het toch gemakkelijk vinden om online wijn te bestellen. Vaak zijn het vaste klanten die eens in de paar maanden een aantal dozen bestellen. Ze hebben ons ooit gevonden dankzij Google wanneer ze zochten naar een bijzondere wijn die ze dronken in een restaurant. Bij de doos die ze dan bestelde kochten ze ook een proefpakket met wijn om te kijken wat we verder te bieden hebben. Na het proeven van de proefwijnen vonden ze alweer een wijn die in de smaak viel. En na het bestellen van de wijn was de doos al vaak zonder bezorgkosten binnen 2 dagen weer in huis, hoe makkelijk!

Wijn kopen

In de toekomst zullen steeds meer mensen ‘online wijn kopen’. Het gemak, de service en de plezier bij het kopen zal te vergelijkbaar blijken te zijn met het kopen van wijnen in een winkel. Bij mij op de website geven we door middel van de filmpjes nagenoeg dezelfde adviezen als we doen in de winkel. Dus ook midden in de nacht staan we klaar met wijnadvies! 

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp