Vragen? Bel: 035 888 95 95

Waarom Baarn?

Wijnadvies blog op 25 juli 2018
Waarom Baarn?

Volgens mij weet iedereen het in middels. Wij gaan ook een wijnwinkel open in het schitterende Baarn. Een mooie stap waarmee we hopen nog meer mensen te mogen laten genieten van onze wijnen en wijnadviezen.

Daarom Baarn

Een vraag die al veel tot me is gekomen is: ‘Waarom Baarn’. Deze vraag is heel eenvoudig te beantwoorden met: ‘Waarom niet!’. Maar toch zit er stiekem wel een diepere gedachtegang achter. Laten we een aantal redenen opnoemen:

  1. Baarn is echt een zeer mooie gemeente. Niet alleen het schitterende winkelhart met de mooie Laanstraat is mooi. Ook de prachtige bossen en kasteeltuinen van o.a. Paleis Soestdijk en Kasteel Groeneveld.
  2. Er vindt een verjonging plaats in Baarn. Veel jonge stellen uit de Randstad ontdekken de heerlijke rust in combinatie met de gezelligheid van het Vorstelijke Baarn.
  3. In onze ogen is het aanbod van mooie excellente wijnen voor een eerlijke prijs, met daarbij eerlijke en oprecht wijnadvies nog niet op het niveau van wat het moet zijn.

En natuurlijk zijn er nog veel meer redenen. De belangrijkste: Wij hebben er heel veel zin in! Half september 2018 gaan we open.

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp