Vragen? Bel: 035 888 95 95

Maart = Spanje maand!

Wijnadvies nieuws op 1 maart 2022
Maart = Spanje maand!

Introductie nieuwe wijnen

In de maand maart 2022 staat Siersma Wijnadvies helemaal in het teken van het mooie Spanje! We introduceren een nieuwe wijn in rood en wit en we hebben enkel en alleen Spaanse wijnen in de aanbieding deze maand.

Wijnreis Rioja

Ook gaan we zelf een mooie wijnreis maken door Rioja. Vanzelfsprekend houden wij je op de hoogte van onze bevindingen via de sociale media.

Lees meer over de Spanje maand

Bayas

Al vele jaren importeren wij de mooie wijnen van Chozas Carrascal. Dit wijnbedrijf vlakbij Valencia is beroemd om zijn verfijnde productie van Bobal voor rood en Macabeo voor wit.

Dit voorjaar presenteren ze een nieuwe lijn van het wijnhuis: Bayas. Een rode en een witte wijn die toegankelijker zijn dan de wijnen die ze tot nu toe hebben gemaakt.

Bayas Blanco

Dit is een wijn gemaakt van twee druiven; Macabeo en Sauvignon Blanc. Juist de Macabeo zorgt voor wat volheid in de wijn. De Sauvignon komt met de frisheid en finesse aanzetten. Dit is echt een heerlijke dorstlessende witte wijn. 

Bayas Tinto

De Bobal en Shiraz blijken een perfect stel samen. Lekker dik rood fruit van de Shiraz samen met de structuur (ruggengraat) van de Bobal leveren een prachtige volwassen rode wijn op. Echt een heerlijke wijn voor in de lente bij de barbecue.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Maart = Spanje maand!

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp