Al langer hadden wij een gekoesterde wens om zelf een Champagne te importeren. Met de introductie van Lebeau-Batiste kunnen wij een vinkje achter deze wens zetten.
Florent en Emilie-Sophie
Op een wijnbeurs in Parijs liepen wij tegen het jonge stel Florent en Emilie-Sophie aan, die sinds kort de scepter zwaaien bij het wijnhuis. Direct zijn ze met liefde voor de natuur en de mousserende wijn te werk gegaan. Zo is de kleinschalige productie op dit moment helemaal biodynamisch. En dat is, met name bij Champagne, heel erg goed te proeven in een veel zuiverder karakter.
De consumptie van mousserende wijn stijgt in Nederland enorm. Helemaal door de Corona-crisis werden er veel meer flessen thuis open gemaakt. Daarom zijn wij dus erg gelukkig en blij dat we nu een eigen exclusief champagnehuis mogen voeren!
Deze zomer waren wij in Chianti en het voelde alsof we de streek opnieuw ontdekten. Wat is het leven daar goed. Glooiende wijngaarden zover je kijkt, kleine dorpjes met de beste trattoria’s en natuurlijk heerlijke wijnen. Meestal rood en gemaakt van de altijd fijne Sangiovese.
Een heel jaar lang hebben we hiernaartoe gewerkt. Na onze zoektocht naar de mogelijkheid om een eigen wijngaard te starten, zijn we in 2025 zelf aan de slag gegaan in Twente. Het werd een avontuur vol uitdagingen, nieuwe ontdekkingen en vooral heel veel plezier. En vanaf vandaag kun je alles volgen op YouTube.
Rebottled geeft wijnflessen een nieuw leven. In plaats van ze weg te gooien veranderen zij gebruikte flessen in stijlvolle glazen, karaffen en woonaccessoires. Het resultaat is een unieke collectie die mooi is om te zien en ook nog eens goed is voor de wereld.