Vragen? Bel: 035 888 95 95

Wij houden van Oranje en Tarani

Wijnadvies nieuws op 10 juni 2021
Wij houden van Oranje en Tarani

Oranje etiket

Het kan je niet zijn ontgaan dat dit weekend het EK daadwerkelijk echt gaat beginnen. Natuurlijk drinken veel mensen een lekker biertje terwijl ze naar de wedstrijd kijken, maar toch kiezen wij liever voor een mooi glas wijn. En de populaire Tarani speelt leuk in op dit voetbalspektakel, door de oogst 2020 van de superfruitige Sauvignon Blanc met een geheel oranje etiket te beplakken.

Bestseller

Tarani is al ruim 10 jaar één van onze bestsellers en is uitermate geschikt voor de zwoele zomerse avonden. De Sauvignon Blanc groeit in het gebiedje Comté Tolosan en deze zouden we vroeger als landwijn typeren. Deze classificatie geldt al heel lang niet meer als minderwaardig. In tegendeel is het juist de beste prijs/kwaliteit verhouding die je kan vinden in Frankrijk!

Citrusvruchten

Tarani Sauvignon Blanc heeft een verleidelijke geur van citrusvruchten zoals witte grapefruit en citroen. De smaak is heerlijk droog en vol sappig. Deze wijn kan je vrijwel de hele dag drinken. Tijdens de lunch is hij heerlijk bij een salade met geitenkaas en ’s Avonds doet hij het prima bij een pasta met vis of gewoon bij de 4-0 tegen Duitsland!

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Wij houden van Oranje en Tarani

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp