Vragen? Bel: 035 888 95 95
Tarani La Legende
Filters tonen

Tarani

Als er één wijn is die echt ‘La Legende’ genoemd mag worden dan is het wel de Tarani. Deze wijn is al jaren de meest verkochte witte wijn uit ons assortiment. Maar ook de rode en de rosé zijn echte bestsellers te noemen. 

De wijnen van Tarani worden gemaakt in Zuid-Frankrijk vlakbij Toulouse. Hier heerst een prima klimaat om toegankelijke en smaakvolle wijnen te maken. 

Tarani wit 

De witte wijn van Tarani is gemaakt van de Sauvignon Blanc. Een frisse en fruitige geur is duidelijk aanwezig. In de smaak is voldoende zuur te ontdekken maar dit is zeker niet overheersend. 

Tarani rosé

Voor de Tarani rosé is een originele druif voor de streek gebruikt: de Gamay. Normaal zien we deze enkel veel noordelijker in Frankrijk. De rosé is goed fruitig met een rijke geur van rood fruit. 

Tarani rood 

Wij verkopen ook de rode wijn van Tarani gemaakt van Cabernet-Sauvignon. Een plezierige goed ‘doordrinkbare’ wijn die zomers gerust direct uit de kelder gedronken kan worden. 

Wijnadvies TV

Wij vertellen u in dit filmpje alles over de Tarani Sauvignon Blanc

Met Wijnadvies TV willen wij u op een leuke manier over onze wijnen vertellen. In dit filmpje verteld Rutger Siersma over de Tarani Sauvignon Blanc. Een ontzettend lekkere witte wijn voor een mooie prijs.

Home > Tarani

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp