Vragen? Bel: 035 888 95 95
Wij zijn Siersma Wijnadvies

Excellente wijnen voor een eerlijke prijs!

Maar dat niet alleen! Wij willen u ook helpen met het beste Wijnadvies. En natuurlijk vinden wij service ook heel belangerijk. Wij staan in onze wijnwinkels van dinsdag t/m zaterdag helemaal voor u klaar. Maak kennis met de wijnadviseurs van Siersma Wijnadvies.

Rutger SiersmaWijnadviseur / Eigenaar

Op zijn vijftiende werkte Rutger Siersma, als bijbaantje, bij een klassieke wijnwinkel in Bussum. Hier keek hij met verbazing naar de mannen die uren konden praten over de 'geuren en de kleuren' van alle verschillende wijnen.

Meer over Rutger Siersma
Rutger Siersma
Arjan DijkmanWijnadviseur

Arjan is met een mooie omweg in het wijnvak terechtgekomen. Misschien wel de beste omweg die er is. Al jong interesseerde hij zich in de gastronomie.

Meer over Arjan Dijkman
Arjan Dijkman
Jorg TimmermanWijnadviseur

Jorg is zeker geen onbekende in het wijnvak. Hij begon zijn carrière bij de Gall & Gall in Blaricum, de winkel waar de meeste wijn van deze keten wordt verkocht.

Meer over Jorg Timmerman
Jorg Timmerman
Richard BruijneWijnadviseur

Richard heeft jarenlang gewerkt als aandelenhandelaar toen hij een aantal jaren geleden besloot zijn hart te volgen en het wijnvak instapte.

Meer over Richard Bruijne
Richard Bruijne
Nicole OosthoekWijnadviseur / Online Marketing

Nicole heeft hiervoor gewerkt als Sommelier bij ster restaurant de Nederlanden*. Hier deed ze wijnarrangementen, kelderbeheer en contact met leveranciers. Ze heeft zich van jongs af aan bezig gehouden met ontwerp/marketing en is afgestudeerd als artdirector. 

Meer over Nicole Oosthoek
Nicole Oosthoek
Max JacobsWijnadviseur

Max heeft zijn liefde gevonden voor wijn tijdens het zoeken naar een bijbaantje. Zo was hij tijdens zijn HBO studie bedrijfskunde opzoek naar een leuke werkplek en kwam zo bij de Gall & Gall in Blaricum terecht.

Meer over Max Jacobs
Max Jacobs

Home > Over ons

© 2021 Siersma Wijnadvies