Vragen? Bel: 035 888 95 95
Wij zijn Siersma Wijnadvies

Excellente wijnen voor een eerlijke prijs!

Maar dat niet alleen! Wij willen u ook helpen met het beste Wijnadvies. En natuurlijk vinden wij service ook heel belangerijk. Wij staan in onze wijnwinkels  helemaal voor u klaar. 

Beluister hier de podcast over de geschiedenis van Siersma Wijnadvies

Rutger SiersmaWijnadviseur / Eigenaar

Op zijn vijftiende werkte Rutger Siersma, als bijbaantje, bij een klassieke wijnwinkel in Bussum. Hier keek hij met verbazing naar de mannen die uren konden praten over de 'geuren en de kleuren' van alle verschillende wijnen.

Meer over Rutger Siersma
Rutger Siersma
Arjan DijkmanWijnadviseur

Arjan is met een mooie omweg in het wijnvak terechtgekomen. Misschien wel de beste omweg die er is. Al jong interesseerde hij zich in de gastronomie.

Meer over Arjan Dijkman
Arjan Dijkman
Jorg TimmermanWijnadviseur

Jorg is zeker geen onbekende in het wijnvak. Hij begon zijn carrière bij de Gall & Gall in Blaricum, de winkel waar de meeste wijn van deze keten wordt verkocht.

Meer over Jorg Timmerman
Jorg Timmerman
Huibert LamWijnadviseur

Huibert komt uit een echte horecafamilie. Toch werkt hij zelf al tientallen jaren in het wijnvak. Sinds 2023 versterkt hij Siersma Wijnadvies. Zijn voorliefde ligt in de klassieke Franse wijngebieden. Maar een spannende wijn uit een onbekend wijnland wekt ook zeker zijn interesse.

Meer over Huibert Lam
Huibert Lam
Coen van der StokMarketing

Coen kwam stage lopen bij onze marketingafdeling en is blijven hangen! Maar gelukkig heeft hij niet enkel liefde voor de marketing. Hij is ook een groot wijnliefhebber. En als je die twee dingen weet te combineren ligt er een schitterende toekomst voor je!

Meer over Coen van der Stok
Coen van der Stok

Home > Over ons

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp