Vragen? Bel: 035 888 95 95

Leeftijdscheck

Sinds 1 juli 2021 is de nieuwe alcoholwet in werking getreden. In deze wet is geregeld dat er alleen nog online alcohol verkocht mag worden als gecontroleerd wordt dat zowel de koper als ontvanger ouder zijn dan 18 jaar. Deze controle dient zowel bij online aankoop als bij aflevering gedaan te worden. Wijnadvies volgt de regels van deze wetgeving, daarom hebben wij deze controles in ons bestelproces opgenomen.

Wij vragen u bij het bestellen om uw geboortedatum in te vullen. Vervolgens laten wij u ook weten dan wij de leeftijd controleren van de ontvanger, op het moment dat de wijn wordt bezorgd.
Deze controle wordt uitgevoerd door onze bezorgservice.
De bezorger zal u de wijn pas overhandigen, als u middels een geldig ID en/of rijbewijs heeft aan kunnen tonen dat u 18 jaar of ouders bent.

Als u op het moment van de bezorging niet thuis bent, zal het pakket naar een afhaalpunt gaan. Er wordt automatisch gekozen voor het dichtstbijzijnde afhaalpunt.
U kunt vervolgens uw pakket afhalen bij het afhaalpunt, met een geldig ID en/of rijbewijs.

Bent u jonger dan 18 jaar? Dan is het helaas niet mogelijk om bij ons te bestellen of de bestelling in ontvangst te nemen.
Op het moment dat de ontvanger jonger is dan 18 jaar, of geen geldige ID kaart en/of rijbewijs heeft, zal het pakket retour gaan naar Wijnadvies.

Home > Leeftijdscheck

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp