Vragen? Bel: 035 888 95 95

Siersma Wijnadvies: Online, Huizen en Baarn! 

Siersma Wijnadvies is een wijnspeciaalzaak op internet en we hebben twee winkels: in Huizen (Noord-Holland) en in Baarn (Utrecht). Beide winkels zijn van dinsdag t/m zaterdag open. Via het internet is het mogelijk om op ieder moment van de dag de wijnen te bestellen 

Siersma Wijnadvies

Online én twee winkels

Siersma Wijnadvies is één van de grootste wijnspeciaalzaken op het internet. Maar we hebben ook twee echte winkels in Huizen ('t Gooi) en Baarn (Utrecht). Hier staan we dagelijks met een mooi team voor u klaar.

Assortiment

De wijnen zijn ingedeeld op land van herkomst en druivenras in. Van rood, wit en rosé tot champagne, port en sherry, het is allemaal te vinden bij Siersma Wijnadvies. Daarnaast heeft de winkel een exclusieve ‘Schatkamer’ met bijzondere wijnen van over hele wereld. Voor elke gelegenheid en smaak bieden hebben wij de passende fles.

Online

Lukt het niet om naar een van de winkels te komen? Online kunt u ook het gehele assortiment bekijken en bestellen. We verzenden inmiddels wijnen door de gehele Benelux. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor proeverijen, nieuwtjes, onze wekelijkse Blog en Wijnadvies TV!

Home > De winkels

© 2018 Siersma Wijnadvies