Vragen? Bel: 035 888 95 95

Siersma Wijnadvies: Online, Huizen, Baarn en Laren! 

Siersma Wijnadvies is een wijnspeciaalzaak op internet en we hebben drie winkels: in Huizen, Laren (Noord-Holland) en in Baarn (Utrecht).  Baarn en Laren zijn van dinsdag t/m zaterdag open. Huizen heeft een dagje extra, namelijk van maandag t/m zaterdag. Via onze website is het mogelijk om op ieder moment van de dag onze wijnen te bestellen. 

Siersma Wijnadvies

Online én drie winkels

Siersma Wijnadvies is één van de grootste wijnspeciaalzaken op het internet. Maar we hebben ook drie echte winkels in Huizen, Laren ('t Gooi) en Baarn (Utrecht). Hier staan we dagelijks met een mooi team voor u klaar.

Assortiment

De wijnen zijn ingedeeld op land van herkomst en druivenras in. Van rood, wit en rosé tot champagne, port en sherry, het is allemaal te vinden bij Siersma Wijnadvies. Daarnaast is de winkel in Huizen voorzien van een exclusieve ‘Schatkamer’ en in Baarn een kelder met bijzondere wijnen van over hele wereld. Voor elke gelegenheid en smaak bieden hebben wij de passende fles.

Zoek een wijn op kleur  Zoek een wijn op land

Online

Lukt het niet om naar een van de winkels te komen? Online kunt u ook het gehele assortiment bekijken en bestellen. We verzenden inmiddels wijnen door heel Europa. Daarnaast kunt u hier ook terecht voor proeverijen, nieuwtjes, onze wekelijkse Blog en Wijnadvies TV!

Siersma Wijnadvies Huizen 

Ga direct naar de pagina Huizen

Siersma Wijnadvies Baarn

Ga direct naar de pagina Baarn

Siersma Wijnadvies Laren

Ga direct naar de pagina Laren

Home > De winkels

© 2023 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp