Vragen? Bel: 035 888 95 95

Wijn van de Maand | Een nieuwe bekende

Wijnadvies nieuws op 1 februari 2022
Wijn van de Maand | Een nieuwe bekende

Nieuwe wijn van Calusari  

Het wijnhuis Calusari staat al een lange tijd op onze planken en nog steeds is dit een grote favoriet. Voor ons is Calusari het levende bewijs dat Oost-Europa écht meetelt in de wijnwereld en dat ze bijna een voorbeeldfunctie bekleden qua prijs/ kwaliteitsverhouding. Naast de bekende Merlot en Pinot Noir hebben we nu ook Cabernet Sauvignon toegevoegd! Om dit te vieren is dit de Wijn van de maand februari geworden. Kom jij hem snel proeven?  

Cabernet-Sauvignon 2020  

Echte serieuze kwaliteit weten ze absoluut te maken bij Calusari in Roemenië. Deze Cabernet-Sauvignon is écht een rijke en sappige rode wijn die de titel huiswijn zeker is ontgroeid.  
  
In de geur zijn de typische kenmerken van de Cabernet niet te missen. Je ruikt cassis, paprika en veel rood bosfruit. In de smaak zit opvallend veel lengte en alles is mooi in balans door de mooie fijne zuren.  

Consistent hoge kwaliteit  

De smetteloze wijngaarden zijn een combinatie van geëvolueerde aanplant en ook veel recentere aanplant. Met recente investeringen in het moderniseren en verbeteren van hun wijnmakerij, ontvangen ze regelmatig vliegende wijnmakers van wereldklasse, van vintage tot vintage, om met hun team samen te werken. De filosofie is eenvoudig: de absoluut beste productiemethoden toepassen op elke afzonderlijke wijn, de natuurlijke kwaliteit van de druiven verbeteren en behouden en elk jaar een product van consistent hoge kwaliteit leveren voor elk niveau van de gemaakte wijn.  

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > Wijn van de Maand | Een nieuwe bekende

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp