Vragen? Bel: 035 888 95 95

Geheim WijnhuisGrande Réserve Chardonnay 2023

Deze fantastische volle houtgerijpte Chardonnay uit Frankrijk verkopen wij al enige jaren bij ons in de winkels. Het is echt een ontdekking qua prestatie voor de prijs. Echter zit er één probleem aan de wijn. Hij mag niet genoemd worden op het internet. Ergens een censuur waar we de kriebels van krijgen, maar anderzijds ook wel begrijpelijk. Er zijn veel wijnwinkels die geen online verkoop hebben opgezet en daardoor het soms hinderlijk vinden dat alles maar online te koop en te zien is.

Voor ons was de kwaliteit de grootste rede om deze dan maar op deze manier online te zetten. Het is de geheime Chardonnay!

Een zachte, boterige witte wijn met toch gelukkig nog een mooie laag van citrusfruit. Echt een heerlijke wijn voor een zwoele zomeravond of juist die winteravond bij de openhaard als er al genoeg rood gedronken is.

€ 9,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Grande Réserve Chardonnay 2023

Geheime Wijnhuis

Dit is toch wel weer een raar verhaal. We gaan het toch een beetje proberen uit te leggen. De wijnwereld zit af en toe vreemd in elkaar. Er bestaan wijnen die niet getoond mogen worden op het internet. Is dit omdat ze té goed zijn? Of wellicht omdat ze enkel voor de horeca bedoeld zijn? In dit geval wil de importeur het niet om wijnwinkels te beschermen tegen de 'online wijnbusiness'. Een wereld die veel wijnhandelaren verafschuwen. Wij omarmen juist de wereld van het internet en merken dat de combinatie met een fysieke winkel en een goedwerkende website fantastisch elkaar kan aanvullen. 

Zuid-Frankrijk

Maar wat is dit geheime wijnhuis dan? Een zeer goede producent uit Zuid-Frankrijk dat enorm lekkere wijnen maakt. De wijngaarden vinden we rondom Montpelier en de naam mogen wij dus echt niet noemen op het internet. 

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Geheim Wijnhuis
Druivensoort:Chardonnay
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Grande Réserve Chardonnay 2023

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp