• Geen bezorgkosten vanaf 75 euro
  • Bezorging door heel Nederland + België
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Voor 16:00 besteld, vaak morgen in huis
Menu
Mijn favorieten

Mijn favorieten

Je hebt geen producten in je favorieten staan.

Mijn winkelmand

Mijn winkelmand

Je hebt geen producten in je winkelmand.

Home Actueel Barbecueën

Barbecueën

Recepten
1 juli 2015
Leestijd: 1 min

Barbecueën

Barbecueën wordt vaak aangegrepen voor een sociaal gebeuren en worden er gasten uitgenodigd. De combinatie van het buiten eten, zomers weer en bewegingsvrijheid zorgt ervoor dat veel mensen barbecueën als een aangename bezigheid ervaren. Bij het bbq-en (afgekort) kan de kok bijna alles op 'het vuur' gooien. Vaak worden er  veel sausen bij geserveerd. De populairste hiervan zijn zonder meer de satésaus en de barbecue-saus. Omdat er zo veel verschillende, vaak sterke, smaken zullen zijn is een wijn aan te raden die hier tegen kan.

Welke wijn?

Vaak is het wel zonde om een hele bijzondere wijn bij dit 'gezelligheids-eten' te drinken. Dit hoeft niet te betekenen dat de wijn vies moet zijn. De Negroamaro van Cantine de Due Palme is een prima combinatie. Het zwoele karakter van de wijn zal goed tegen de sterke smaakexplosies van het barbecueën kunnen. Kiest u ervoor om alleen vis of kip op het rooster te leggen, of heel voorzichtig met sausen te werk te gaan, dan zal er een lichtere rode wijn of soms zelfs een volle witte wijn ook goed bij gaan.

Deze wijnen gaan lekker bij Barbecueën

[product_attribute attribute='gerecht' filter="barbecue"]

Voor jou geselecteerd om te lezen

Bestel ook via WhatsApp