Uit het filmpje op de Social Media! 

REBOTTLED
  • Sinds 2006
  • Vanaf €75,- GRATIS thuis
  • Bezorging door heel NL + BE
  • Meest multimediale wijnbedrijf van Nederland
  • Voor 16:00 besteld, vaak morgen in huis
Menu
Mijn favorieten

Mijn favorieten

Je hebt geen producten in je favorieten staan.

Mijn winkelmand

Mijn winkelmand

Je hebt geen producten in je winkelmand.

Home Actueel Siciliaanse salade

Siciliaanse salade

Recepten
3 juli 2015
Leestijd: 3 min

Lekker voor de lente/zomer met ingrediënten zoals venkel en sinaasappel.

Ingrediënten

  • Venkel
  • Sinaasappel
  • Walnoten
  • Olijfolie met een goede smaak (mag natuurlijk siciliaanse zijn).
  • Rode uien
  • Zout en zwarte peper uit de molen
  • Walnoten
  • Citroensap
  • Eventueel sla als ondergrond; rucola, lollo, romano etc.

Pel de sinaasappels, maak ze goed schoon zonder wit velletje. Snijd ze in dunne plakken of verdeel ze in partjes of kleine stukjes. Pers uit een halve sinaasappel het sap. Vermeng dat met olie, citroensap peper en zout tot een dressing. Voeg daar eventueel een beetje mosterd of mosterdpoeder aan toe. Snijd de venkel en uien in dunne plakken, echt dun gaat met een z.g. mandoline, een instelbare schaaf. Leg dit in een grote schaal met de sinaasappel erop. Verdeel de dressing erover en laat die ± 30 min intrekken.

Deze wijnen gaat lekker bij deze Siciliaanse Salade

[product_attribute attribute='gerecht' filter="salade"]  

Voor jou geselecteerd om te lezen

Stel je vraag via WhatsApp