Vandaag staat onze Skaap Nathan in de Telegraaf. In de wekelijkse column van Barbara Verbeek wordt deze premiumwijn van de Nederlandse eigenaren Thierry Schaap en Rutger Siersma zeer positief beschreven en getipt als lekkere volle winter wijn!
‘Nathan is een perfecte begeleider bij luxe rood vlees als bavette en lamsvlees. Past ook prima bij een zelfgemaakte gehaktbal met boerenkool’ Aldus de journalist.
Skaap Nathan is een Bordeaux-blend gemaakt van Cabernet-Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc en krijgt een 4,2 op Vivino. Hiermee behoort hij tot de topwijnen uit Zuid-Afrika.
Dit is aflevering 2 van het seizoen waarin wij werken aan onze eigen wijn. In deze aflevering staan we helemaal aan het begin van het leven van een wijnrank. We rijden naar Duitsland om jonge wijnstokken op te halen en zetten ze daarna eigenhandig in de grond op de akker in Twente.
De langverwachte zeer succesvolle jaargang 2019 van de exclusieve Skaap Nathan is zojuist vrijgegeven. Een wijn die zowel in stijl, uitstraling en verkoopmethode mag wedijveren met wijnen uit Pauillac. En een wijn die nu direct op dronk is en daarom ideaal kan begeleiden bij mooie diners de komende weken.
Je kent het wel... het is december en daardoor gaat menig wijnhartje nét iets sneller kloppen dan in de andere maanden. Op het moment dat de klok bij mij december slaat, krijg ik gelijk zin om bijzondere wijnen te proeven. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw zijn allemaal gelegenheden waarbij ieder net wat meer uitgeeft aan een glas wijn om zichzelf én familie en vrienden eens lekker te verwennen.