Vandaag staat onze Skaap Nathan in de Telegraaf. In de wekelijkse column van Barbara Verbeek wordt deze premiumwijn van de Nederlandse eigenaren Thierry Schaap en Rutger Siersma zeer positief beschreven en getipt als lekkere volle winter wijn!
‘Nathan is een perfecte begeleider bij luxe rood vlees als bavette en lamsvlees. Past ook prima bij een zelfgemaakte gehaktbal met boerenkool’ Aldus de journalist.
Skaap Nathan is een Bordeaux-blend gemaakt van Cabernet-Sauvignon, Merlot en Cabernet Franc en krijgt een 4,2 op Vivino. Hiermee behoort hij tot de topwijnen uit Zuid-Afrika.
Deze zomer waren wij in Chianti en het voelde alsof we de streek opnieuw ontdekten. Wat is het leven daar goed. Glooiende wijngaarden zover je kijkt, kleine dorpjes met de beste trattoria’s en natuurlijk heerlijke wijnen. Meestal rood en gemaakt van de altijd fijne Sangiovese.
Een heel jaar lang hebben we hiernaartoe gewerkt. Na onze zoektocht naar de mogelijkheid om een eigen wijngaard te starten, zijn we in 2025 zelf aan de slag gegaan in Twente. Het werd een avontuur vol uitdagingen, nieuwe ontdekkingen en vooral heel veel plezier. En vanaf vandaag kun je alles volgen op YouTube.
Rebottled geeft wijnflessen een nieuw leven. In plaats van ze weg te gooien veranderen zij gebruikte flessen in stijlvolle glazen, karaffen en woonaccessoires. Het resultaat is een unieke collectie die mooi is om te zien en ook nog eens goed is voor de wereld.