Vragen? Bel: 035 888 95 95
Skaap Wines Wines That Make a Difference
Filters tonen

Skaap Wines

Ongeveer tien jaar geleden kocht de zakenman Thierry Schaap een prachtig wijnhuis op de Schaapenberg in Zuid-Afrika, in Summerset West. Hier kwam zijn droom uit: Zijn eigen wijnen met ook zijn eigen naam er op: Skaap Wines. Inmiddels zijn deze wijnen een begrip in Nederland en daarom ook perfecte wijnen om kado te geven.

Sauvignon Blanc

De witte wijn is fris en fruitig met een klein vleugje hout. De druif die gebruikt is heet 'Sauvignon Blanc'. Deze wijn kan je heel jong drinken en is na de oogst nog maximaal vier jaar te bewaren.

Okuphinki Rosé

De rosé is het jongste project van uit de Skaap-familie. Deze wijn is vol met fruit en heerlijk voor op veel warme momenten. De druivensoorten zijn: Merlot en Sauvignon Blanc.

Skaap Shiraz

De rode Skaap wordt gemaakt van de Shiraz-druif. Hij is vol en rond en heeft een zeer lange afdronk. Deze wijn is nu al wel te drinken, maar hij kan tot zeker tien jaar ook de kelder in.

Vonkelwyn

De mousserende Vonkelwyn is de 'Champagne look-a-like' en wordt gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir. Deze verfijnde bubbel is perfect voor aan het begin van een mooie lange avond.

Skaap Wines

Wie Siersma Wijnadvies zegt, zegt: Skaap Wines! Een uniek klein wijnhuis op de Schaapenberg.

In dit filmpje van Wijnadvies TV vertellen wij u over het ontstaan van Skaap Wines. Stiekem zijn deze wijnen de beste keuze om te kopen. Maar dat zeggen we niet tegen iedereen. Want er wordt maar weinig van gemaakt!

Home > Skaap Wines

© 2022 Siersma Wijnadvies