Vragen? Bel: 035 888 95 95

Skaap WinesSauvignon Blanc 2022

Skaap Wines Sauvignon Blanc is één van onze 'parade paardjes'. Uit heel Europa krijgen we bestellingen voor deze wijn. Naast een goed verhaal (Bekijk het filmpje maar!) is de wijn ook nog eens heel erg lekker! Dat vinden wij niet alleen. De oogst van 2015 kreeg zelfs 5 sterren bij Platter.

De wijn is fris maar heeft ook heel veel volle tonen. In de geur ruik je kruisbessen en citrus. In de smaak ontdek je en een goede balans van frisheid en volheid.

€ 13,99 € 10,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5

Skaap Wines

Wie Siersma Wijnadvies zegt, zegt: Skaap Wines! Een uniek klein wijnhuis op de Schaapenberg.

In dit filmpje van Wijnadvies TV vertellen wij u over het ontstaan van Skaap Wines. Stiekem zijn deze wijnen de beste keuze om te kopen. Maar dat zeggen we niet tegen iedereen. Want er wordt maar weinig van gemaakt!

Skaap Wines

Skaap Wines is pas in 2006 begonnen en nu al een begrip in de wijnwereld. Thierry Schaap, uit Nederland, werd verliefd op het land Zuid-Afrika tijdens een vakantie en zag de mogelijkheid om zijn droom uit te laten komen.

De wijngaarden van Skaap bevinden zich in de wereldberoemde wijnregio Stellenbosch op de Schaapenberg!! Hier is het hoog en er staat een koele zeebries, perfect voor een langzame rijping van de druiven. De wijnen worden gemaakt door Riaan Oosthuizen, die na 15 jaar werkervaring bij verschillende top wijnhuizen waar hij de nodige prijzen heeft gewonnen een mooie kans zag om op dit jonge wijnhuis de 'beste wijnen van de kaap' kan maken

Sauvignon Blanc

De Sauvignon Blanc is elegant droog maar met een subtiel exotische geur. De zuurgraad is mooi zuiver en biedt zo een perfecte mogelijkheid om hem gastronomisch in te zetten in combinatie met frisse salades en mooie gerechten met schelp en schaaldieren. Het grote geheim van deze witte wijn is een rijping op vat van slechts één maand aan het einde van de vermenatie. Hierdoor krijgt de wijn zijn unieke karakter. 

Bekijk hier de website van Skaap Wines  

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Skaap Wines
Druivensoort:Sauvignon Blanc
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp