Vragen? Bel: 035 888 95 95

Skaap WinesSauvignon Blanc 2016

Skaap Wines Sauvignon Blanc is één van onze 'parade paardjes'. Uit heel Europa krijgen we bestellingen voor deze wijn. Naast een goed verhaal (Bekijk het filmpje maar!) is de wijn ook nog eens heel erg lekker! Dat vinden wij niet alleen. De oogst van 2015 kreeg zelfs 5 sterren bij Platter!

€ 9,95
678 op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5

Skaap Wines

Wie Siersma Wijnadvies zegt, zegt: Skaap Wines! Een uniek klein wijnhuis op de Schaapenberg.

In dit filmpje van Wijnadvies TV vertellen wij u over het ontstaan van Skaap Wines. Stiekem zijn deze wijnen de beste keuze om te kopen. Maar dat zeggen we niet tegen iedereen. Want er wordt maar weinig van gemaakt!

Skaap Wines

Skaap Wines is pas in 2005 begonnen en nu al een begrip in de wijnwereld. Thierry Schaap uit Nederland werd verliefd op het land Zuid-Afrika tijdens een vakantie en zag de mogelijkheid om zijn droom uit te laten komen.

De wijngaarden van Skaap bevinden zich in de wereldberoemde wijnregio Stellenbosch op de Schaapenberg!! Hier is het hoog en er staat een koele zeebries, perfect voor een langzame rijping van de druiven. De wijnen worden gemaakt door Riaan Oosthuizen, die na 15 jaar werkervaring bij verschillende top wijnhuizen waar hij de nodige prijzen heeft gewonnen een mooie kans zag om op dit jonge wijnhuis de 'beste wijnen van de kaap' kan maken

Sauvignon Blanc

De Sauvignon Blanc is elegant droog maar met een subtiel exotische geur. De zuurgraad is mooi zuiver en biedt zo een perfecte mogelijkheid om hem gastronomisch in te zetten in combinatie met frisse salades en mooie gerechten met schelp en schaaldieren. Bekijk hier de website van Skaap Wines  

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Skaap Wines
Druivensoort:Sauvignon Blanc
© 2018 Siersma Wijnadvies