Vragen? Bel: 035 888 95 95

Skaap WinesNathan 2016

Skaap Nathan is een unieke wijn uit de Skaap familie. De druiven zijn afkomstig van de eigen wijngaard van wijnmaker Riaan. Dit noemen we een: Bordeaux-Blend!

Deze eerste oogst van 2015 is er direct één van een uitzonderlijke kwaliteit. In de geur zit veel rijk donker fruit. De smaak is ook zeer vol met nog zelfs wat zachte tannines. Er zit dus ook een mooie bewaarpotentie in de wijn!

Totaal zijn er slechts 1000 flessen van gemaakt.

€ 19,95
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 50 euro
Bezorging door heel
Nederland
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
morgen in huis

Skaap Wines

Wie Siersma Wijnadvies zegt, zegt: Skaap Wines! Een uniek klein wijnhuis op de Schaapenberg.

In dit filmpje van Wijnadvies TV vertellen wij u over het ontstaan van Skaap Wines. Stiekem zijn deze wijnen de beste keuze om te kopen. Maar dat zeggen we niet tegen iedereen. Want er wordt maar weinig van gemaakt!

Nathan

De Nathan is de Bordeaux-blend van Skaap Wines. Een Bordeaux-blend wil zeggen: De druivenrassen zijn gebruikt die we ook in de wijnstreek Bordeaux zien. Dit zijn de Cabernet-Sauvignon, Merlot en de Cabernet-Franc. De wijngaard is eigendom van Riaan, de wijnmaker die al vanaf het begin dé wijnmaker is bij Skaap Wines.

Smaak

De wijn is krachtig en sappig. Ook zit er enorm veel structuur in de smaak en zijn de tanninnes mooi zacht aanwezig. Je kan deze wijn gerust 8 jaar na de oogst nog drinken. Alhoewel de vergelijking met Bordeaux in de geur zeker herkenbaar is, blijft de smaak toch een stuk zwoeler!

Skaap Wines

De Skaap wijnen is een uniek project van de zakenman Schaap uit Nederland. Hij richtte een bank op (BINCK) en verkocht deze na een aantal jaren voor een mooi bedrag. Zijn droom kon in vervulling gaan: Een eigen wijnhuis in Zuid-Afrika.

Schapenberg

Alsof het niet anders kon vond hij op de Schapenberg, een van de beste gebieden voor wijnbouw, een prachtige wijngaard. De zoektocht naar een goede wijnmaker werd ook positief afgerond en sinds de oogst van 2010 komen de eerste wijnen van de wijngaard.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Skaap Wines
Druivensoort:Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Inhoud:75 cl
© 2020 Siersma Wijnadvies