Vragen? Bel: 035 888 95 95

Skaap WinesNathan 2018

Skaap Nathan is een super volle rode wijn gemaakt van Cabernet-Franc, Merlot en Cabernet-Sauvignon. De druiven zijn afkomstig uit de eigen wijngaard van wijnmaker Riaan. De wijn is vernoemd naar de zoon van eigenaar Thierry Schaap. De 2017 oogst is de derde oogst die onder dit label op de markt komt.

De kleur is mooi rijk paars, rood. De geur is zacht en heeft veel donker bosfruit. In de smaak zijn mooie zachte tannine aanwezig en de afdronk is rijkelijk lang. Deze wijn is makkelijk ook nog 10 jaar weg te leggen.

€ 21,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.2/5

Skaap Wines

Wie Siersma Wijnadvies zegt, zegt: Skaap Wines! Een uniek klein wijnhuis op de Schaapenberg.

In dit filmpje van Wijnadvies TV vertellen wij u over het ontstaan van Skaap Wines. Stiekem zijn deze wijnen de beste keuze om te kopen. Maar dat zeggen we niet tegen iedereen. Want er wordt maar weinig van gemaakt!

Nathan

De Nathan is de Bordeaux-blend van Skaap Wines. Een Bordeaux-blend wil zeggen: De druivenrassen zijn gebruikt die we ook in de wijnstreek Bordeaux zien. Dit zijn de Cabernet-Sauvignon, Merlot en de Cabernet-Franc. De wijngaard is eigendom van Riaan, de wijnmaker die al vanaf het begin dé wijnmaker is bij Skaap Wines.

Lees ook: Onze Blog over Skaap Nathan

Smaak

De wijn is krachtig en sappig. Ook zit er enorm veel structuur in de smaak en zijn de tanninnes mooi zacht aanwezig. Je kan deze wijn gerust 8 jaar na de oogst nog drinken. Alhoewel de vergelijking met Bordeaux in de geur zeker herkenbaar is, blijft de smaak toch een stuk zwoeler!

Skaap Wines

De Skaap wijnen is een uniek project van de zakenman Schaap uit Nederland. Hij richtte een bank op (BINCK) en verkocht deze na een aantal jaren voor een mooi bedrag. Zijn droom kon in vervulling gaan: Een eigen wijnhuis in Zuid-Afrika.

Schapenberg

Alsof het niet anders kon vond hij op de Schapenberg, een van de beste gebieden voor wijnbouw, een prachtige wijngaard. De zoektocht naar een goede wijnmaker werd ook positief afgerond en sinds de oogst van 2010 komen de eerste wijnen van de wijngaard.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Skaap Wines
Druivensoort:Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp