Vragen? Bel: 035 888 95 95

Skaap WinesRosé 2022

Skaap Wines Rosé is een super mooie volle rijke rosé uit Zuid-Afrika. De Nederlandse meneer Schaap startte dit wijnbedrijf en inmiddels is het in heel de wereld beroemd.

Drink Skaap Rosé lekker bij de barbecue en doe dat niet enkel in de zomer. De volle smaak kan ook perfect in de andere jaargetijden gedronken worden.

€ 10,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5

Skaap Rosé

Okuphinki

De Skaap Rosé (Okuphinki) wordt gemaakt van Sauvignon Blanc en Merlot. Hij is mooi vol van smaak en gastronomisch erg goed in te zetten!

Skaap Wines

De wijnen van Skaap Wines importeren wij zelf direct uit Zuid-Afrika. De Nederlandse familie Schaap startte een lodge  op de Schapenberg bij Durbenville en kocht er direct ook wijngaarden bij. De Sauvignon Blanc en de Shiraz worden zeer kleinschalig maar met groot succes verkocht in vooral Nederland.

De Skaap Rosé, oftewel Okuphinki is een heerlijke blend van Sauvignon Blanc (55%) en Merlot (45%). Wijnmaker Riaan Oosthuizen heeft met deze combinatie een mooie lichte, droge rosé weten te maken. Mooi jong rood fruit komt door het gebruik van Merlot terwijl de Sauvignon Blanc een heerlijke frisheid aan de wijn geven.

Smaak

Een mooie lichte rosé met zeker geen zuurstokken of snoepwinkel geurtjes. Elegant en finesse en bovenal mooi droog.

Wijn info
Kleur:Rosé wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Skaap Wines
Druivensoort:Sauvignon Blanc, Merlot
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp