LAATSTE PLEKKEN! Secret Winemakers Diner in Eemlust | Baarn

Bestel nu snel tickets
  • Geen bezorgkosten vanaf 75 euro
  • Bezorging door heel Nederland + België
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Voor 16:00 besteld, vaak morgen in huis
Menu
Mijn favorieten

Mijn favorieten

Je hebt geen producten in je favorieten staan.

Mijn winkelmand

Mijn winkelmand

Je hebt geen producten in je winkelmand.

Home Actueel Snelle groene pasta met gamba's

Snelle groene pasta met gamba's

Recepten
8 april 2022
Leestijd: 1 min

Italiaans genieten

Wat een lekkere combinatie, spinazie en gamba's! Met dit recept kun je binnen 20 min genieten van een heerlijke pasta en een bijpassend glas wijn. Dus lees snel verder!

 

Bereidingswijze


Kook de pasta volgens de bereidingswijze op het pak. Terwijl de pasta in de pan zit gaan wij aan de slag met de saus en de gamba's.  

Snipper je ui en knoflook en verhit wat olijfolie in een hapjespan. Bak de gamba’s in ongeveer 2-3 minuten roze en breng op smaak met wat peper en zout. Haal de gamba’s uit de pan als ze klaar zijn.  

Gebruik dezelfde pan en fruit hierin de ui en knoflook eventjes aan. Voeg de spinazie toe en bak dit totdat het bijna helemaal geslonken is.  


Voeg de crème fraîche en pesto toe en verwarm tot de crème fraîche gesmolten is. Giet de pasta af en voeg deze samen bij de gamba's en de saus. Roer alles goed door elkaar en serveer de pasta pesto met gamba’s samen met wat Parmezaanse kaas. 

Ingrediënten

voor ± 2 personen

  • 150 gram spaghetti 
  • 150 gram gamba’s 
  • 2 eetl pesto 
  • 100 ml crème fraîche 
  • 200 gram verse spinazie 
  • 1/2 rode ui 
  • 1 teentje knoflook 
  • 1 peper 
  • Parmezaanse kaas 
  • Zout en peper 

Dit gerecht is heerlijk met:

Voor jou geselecteerd om te lezen

Bestel ook via WhatsApp