• Geen bezorgkosten vanaf 75 euro
  • Bezorging door heel Nederland + België
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Voor 16:00 besteld, vaak morgen in huis
Menu
Mijn favorieten

Mijn favorieten

Je hebt geen producten in je favorieten staan.

Mijn winkelmand

Mijn winkelmand

Je hebt geen producten in je winkelmand.

Home Actueel Tonijnsteak

Tonijnsteak

Recepten
5 augustus 2016
Leestijd: 2 min

Bereidingswijze van een tonijnsteak

Maak een marinade van wijn, sap, rozemarijn, knoflook, peper en zout en marineer hierin de stukken vis om en om een half uurtje. Bak de vis in een hete (grill)pan in olijfolie ,voeg iets voor het einde de marinade toe en de ansjovisfilets. Het bakken duurt maar een minuutje. Serveer met het heerklijke vocht eroverheen. TIP: Zorg dat de Tonijnsteak nog goed rood van binnen is. Dan blijft de smaak behouden!

Ingredienten voor ± 4 personen

  • 1 glas droge witte wijn
  • sap van ½ citroen en ½ sinaasappel
  • 2 takjes of 1 grote fijngehakte rozemarijn
  • 2 teentjes knoflook
  • zwarte peper uit de molen, zout
  • Olijfolie
  • 4 plakken tonijn van 130-200 gr.
  • 4 ansjovisfilets

Welke wijn is lekker bij een Tonijnsteak:

[product_attribute attribute='gerecht' filter="tonijnsteak"]  

Voor jou geselecteerd om te lezen

Bestel ook via WhatsApp