Gebruik lekkere verse zalmfilet voor dit gerecht. Binnen no time is dit gerecht klaar en zullen vele hier van genieten.
Ingredienten
4 zalmmoten
4 eetlepls mosterd
4 eetlepels créme fraïche
citroensap
witte wijn
boter
zout en peper
1/2 bakje garnalen
Bereiding
Bestrijk 4 velletjes aluminiumfolie met boter en leg 1 moot per stuk in het midden.Besmeer de moten met créme fraïche en mosterd en besprenkel ze met citroensap en witte wijn.Maak op smaak met zout en peper en leg de garnalen op de vis.Vouw het aluminiumfolie dicht,zodat er een pakketje ontstaat.Stop ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. [product_attribute attribute='gerecht' filter='vis']
Een klassieke gebraden haan is misschien wel het meest gastvrije gerecht dat er bestaat. Het ruikt fantastisch, ziet er indrukwekkend uit op tafel en iedereen kan er van mee-eten. En het mooie: het is eigenlijk heel makkelijk. Zeker met een royale lik boter, wat tijm, wat citroen en de tijd om langzaam te garen.
Deze snelle doordeweekse avondsoep kan veel winterse blaren genezen ... warm, romig en met een vleugje kruiden, dit gerecht is een gemakkelijke oplossing als je lijst lang is en het avondeten snel moet zijn! Het is ook makkelijk om er een vegetarische optie van te maken.
Spaghetti Bolognese is wereldwijd een geliefd pastagerecht, maar zijn wortels liggen in het Italiaanse Bologna, waar de originele versie Ragù alla Bolognese heet. Deze traditionele saus wordt langzaam gegaard van rundvlees, ui, wortel, selderij, tomaat en een scheutje wijn, en oorspronkelijk geserveerd met tagliatelle in plaats van spaghetti. Toen Italiaanse migranten in de vorige eeuw hun culinaire tradities meenamen naar Engeland en de Verenigde Staten, ontstond de variant die wij nu kennen: Spaghetti Bolognese. De saus kreeg meer tomaat, meer kruiden en werd gecombineerd met de populaire Zuid-Italiaanse pasta. Het resultaat is een hartverwarmend gerecht waarin eenvoud en diepgang samenkomen: een geurige, rijke saus die uren heeft geprutteld, vermengd met perfect gekookte pasta en afgerond met een royale rasp Parmezaanse kaas. Een klassieker die de wereld heeft veroverd, geïnspireerd door de smaken van Emilia-Romagna.