Vragen? Bel: 035 888 95 95

Chozas CarrascalCava Roxanne

Een half uur rijden vanaf de Spaanse stad Valenica vinden we het leuke wijngebied Utiel Requena. Hier hebben wij het zeer bijzondere wijnhuis Chozas Carrascal ontdekt en ook nog eens aan ons weten te verbinden. Daar zijn we enorm trots op.

Bij Chozas Carrascal maken ze rode en witte wijnen. Maar natuurlijk maken ze ook mousserende wijnen. En die noemen we dan: Cava!

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Chozas Carrascal

Een half uur rijden vanaf de Spaanse stad Valenica vinden we het leuke wijngebied Utiel Requena. Hier hebben wij het zeer bijzondere wijnhuis Chozas Carrascal ontdekt en ook nog eens aan ons weten te verbinden. Daar zijn we enorm trots op. Bij Chozas Carrascal maken ze rode en witte wijnen. Maar natuurlijk maken ze ook mousserende wijnen. En die noemen we dan: Cava!

Roxanne

De Cava Roxanne wordt gemaakt van Chardonnay en Macabeo. De wijn is fris en zacht. De bubbels zijn alles behalve overheersend.  Deze Cava is perfect voor een feest of een lekkere namiddag in de zomer.

Waarom heet de Roxanne, Roxanne?

Wij vroegen dit ook aan de eigenaar van het wijnhuis. 'Heel simpel: Ik ben een enorme fan van The Police, en Roxanne is een mooi liedje!'

Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Spanje
Wijnhuis:Chozas Carrascal
Druivensoort:Macabeo, Chardonnay
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp