Vragen? Bel: 035 888 95 95

Zalm uit de oven

Wijn & spijs

Gebruik lekkere verse zalmfilet voor dit gerecht. Binnen no time is dit gerecht klaar en zullen vele hier van genieten.

Ingredienten

  • 4 zalmmoten
  • 4 eetlepls mosterd
  • 4 eetlepels créme fraïche
  • citroensap
  • witte wijn
  • boter
  • zout en peper
  • 1/2 bakje garnalen

Bereiding

Bestrijk 4 velletjes aluminiumfolie met boter en leg 1 moot per stuk in het midden.Besmeer de moten met créme fraïche en mosterd en besprenkel ze met citroensap en witte wijn.Maak op smaak met zout en peper en leg de garnalen op de vis.Vouw het aluminiumfolie dicht,zodat er een pakketje ontstaat.Stop ze 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. [product_attribute attribute='gerecht' filter='vis']

© 2017 Siersma Wijnadvies