Vragen? Bel: 035 888 95 95

#10 Skaap Wit | €7,95 ipv €9,95 (Ruim 20% korting!)

Wijnadvies nieuws op 9 april 2021
#10 Skaap Wit | €7,95 ipv €9,95 (Ruim 20% korting!)

Let op: Deze aanbieding is helaas reeds verlopen! 

Traktatie

Op zaterdag 10 april trakteren we met een aanbieding van Skaap Sauvignon Blanc. De hele dag is deze fantastische witte wijn te koop voor slechts € 7,95!

Schapenberg

Skaap Wines is een kleinschalig wijnbedrijf op de Schapenberg in Zuid-Afrika. Hier kocht de Nederlandse familie Schaap een perceel waar ze wijngaarden aanplantte. Omringd door wijngaarden van Waterkloof en Vergelegen blijkt de locatie van de wijnranken een perfecte keuze.

Platter

De Sauvignon Blanc heeft één maand op eiken gerijpt. Dit geeft de wijn net even dat unieke karakter. De geur is heerlijk fris met tonen van kruisbes en citrusfruit. De huidige jaargang heeft 4,5 ster bij Platter gekregen. Dit is iets wat enkel voorbestemd is voor de allerbeste wijnen uit Zuid-Afrika.  

Skaap Wines

Sauvignon Blanc

Ongeveer 12 jaar geleden kocht de zakenman Thierry Schaap een prachtig wijnhuis op de Schaapenberg in Zuid-Afrika, in Summerset West. Hier kwam zijn droom uit: Zijn eigen wijnen met ook zijn eigen naam er op: Skaap Wines. Inmiddels zijn deze wijnen een begrip in Nederland en daarom ook perfecte wijnen om kado te geven.

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > #10 Skaap Wit | €7,95 ipv €9,95 (Ruim 20% korti...

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp