Op vrijdag 17, zaterdag 18 en zondag 19 januari is er weer een nieuwe editie van LUUX Dineren. Dit is een unieke samenwerking tussen Arjan Dijkman Food & Wine en Siersma Wijnadvies. Arjan is al jaren een vast gezicht in de wijnwinkel in Huizen. Naast deze werkzaamheden heeft hij ook zijn eigen cateringbedrijf.
Pop-up
Met LUUX Dineren zetten deze twee bedrijven samen een pop-up restaurant nieer op een geheime locatie. Deze edtie zal ergens in Huizen zijn. Bij LUUX Dineren gaat alles net even anders dan bij een 'normaal' restaurant. Er is een vast menu en de nadruk ligt ook zeer op de bijzondere wijnen.
LUUX Lunch
Speciaal voor LUUX Dineren is er een website gelanceerd waarop u kunt resereveer. Een couvert kost € 49,95. Dit is voor de vrijdag en zaterdagavond. Op zondag hebben we LUUX Lunch! Hetzelfde menu is dan € 44,95.
Dit is aflevering 2 van het seizoen waarin wij werken aan onze eigen wijn. In deze aflevering staan we helemaal aan het begin van het leven van een wijnrank. We rijden naar Duitsland om jonge wijnstokken op te halen en zetten ze daarna eigenhandig in de grond op de akker in Twente.
De langverwachte zeer succesvolle jaargang 2019 van de exclusieve Skaap Nathan is zojuist vrijgegeven. Een wijn die zowel in stijl, uitstraling en verkoopmethode mag wedijveren met wijnen uit Pauillac. En een wijn die nu direct op dronk is en daarom ideaal kan begeleiden bij mooie diners de komende weken.
Je kent het wel... het is december en daardoor gaat menig wijnhartje nét iets sneller kloppen dan in de andere maanden. Op het moment dat de klok bij mij december slaat, krijg ik gelijk zin om bijzondere wijnen te proeven. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw zijn allemaal gelegenheden waarbij ieder net wat meer uitgeeft aan een glas wijn om zichzelf én familie en vrienden eens lekker te verwennen.