Vragen? Bel: 035 888 95 95

Skaap Wines

Wijnadvies TV op 30 september 2017

Skaap Wines - het verhaal

Ruim tien jaar geleden kocht de zakenman Schaap een prachtig wijnhuis op de Schapenberg in Zuid-Afrika. Hier kwam zijn droom uit: Zijn eigen wijnen met ook zijn eigen naam er op: Skaap. Inmiddels zijn deze wijnen een begrip in Nederland en daarom ook perfecte wijnen om kado te geven.

Wit

De witte wijn is fris en fruitig met een klein vleugje hout. De druif die gebruikt is heet 'Sauvignon Blanc'. Deze wijn kan je heel jong drinken en is na de oogst nog maximaal vier jaar te bewaren.

Rosé

De rosé is het jongste project van uit de Skaap-familie. Deze wijn is vol met fruit en heerlijk voor op veel warme momenten. De druivensoorten zijn: Shiraz en Sauvignon Blanc.

Shiraz

De rode Skaap wordt gemaakt van de Shiraz-druif. Hij is vol en rond en heeft een zeer lange afdronk. Deze wijn is nu al wel te drinken, maar hij kan tot zeker tien jaar ook de kelder in.

Vonkelwyn

De mousserende Vonkelwyn is de Champagne look-a-like en wordt gemaakt van Chardonnay en Pinot Noir. Deze rijke bubbel is perfect voor aan het begin van een mooie lange avond.

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp