Vragen? Bel: 035 888 95 95

AvondaleJonty's Ducks - Pekin White 2020

Met het wijnhuis Avondale hebben we de absolute top op het gebied van Zuid-Afrikaanse wijn in 'ons team' binnengehaald. Op dit prachtige wijnbedrijf wordt wijn gemaakt op echt een heel ander niveau als bij heel veel andere wijnbedrijven. Hier wordt puur, zuiver en met enorme eerbied voor de aarde gewerkt.

De 'instap wijn' van Avondale is deze Jonty's Duck. Een eerbetoon aan de mooie eenden van eigenaar Jonathan die door de wijngaarden waggelen om hier en daar de slakken op te eten die anders de ranken aantasten.

De druivenrascombinatie van deze witte variant is kortweg 'inspirerend en spannend' te noemen. De wijn heeft een compleet ander mondgevoel als een simpele frisse witte wijn toch mogen we deze wijn ook niet log of zwaar noemen.

€ 16,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

3.0/5
Terug naar het overzicht |

Jonty's Ducks - Pekin White 2020

Avondale

Soil is Life

Dit is echt een schitterende film over het prachtige wijnhuis Avondale uit Paarl, Zuid-Afrika. Wij hebben met eigen ogen (eigenlijk met alle zintuigen) mogen ervaren wat er hier gebeurt. Dit is echt een 'andere' categorie wijnproducenten.

Avondale

Avondale is één van de oudste wijnhuizen in Paarl. Wijnmaker Jonathan Grieve maakt wijnen met behulp van de natuurlijke eco-systemen.

Soil is Life

Bij Avondale wordt duurzame en natuurlijke wijnbouw uitgevoerd in overeenstemming met de gedachte Terra Est Vita - 'Soil is Life'.Voor het land en het bedrijf om te kunnen gedijen, elk aspect van het levende systeem ook moet gedijen. In alle acties die ondernomen worden, houdt men vast aan het sleutelprincipe van het leven - om voortdurend omstandigheden te creëren die bevorderlijk zijn voor meer leven.

Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Avondale
Druivensoort:Viognier, Semillon, Roussanne, Muscat
Inhoud:75 cl
Terug naar het overzicht |

Jonty's Ducks - Pekin White 2020

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp