• Geen bezorgkosten vanaf 75 euro
  • Bezorging door heel Nederland + België
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Voor 16:00 besteld, vaak morgen in huis
Menu
Mijn favorieten

Mijn favorieten

Je hebt geen producten in je favorieten staan.

Mijn winkelmand

Mijn winkelmand

Je hebt geen producten in je winkelmand.

Home Actueel Vitello Tonato

Vitello Tonato

Recepten
14 december 2015
Leestijd: 1 min

Bereiding

Giet de tonijn af. Snijd de ansjovis in stukjes. Pureer de tonijn en de ansjovis met de citroensap, de mayonaise en de zure room met een staafmixer of in een foodprocessor tot een rulle saus. Verdun de saus zo nodig met 1 of 2 eetlepels water. Breng de saus op smaak met zout en peper en roer de helft van de pertselie en de helft van de kappertjes erdoor.

Afwerking:

Rangschik de plakjes fricandeau dubbelgevouwen op een schaal en lepel de fricandeau er in het midden op. Bestrooi het geheel met de rest van de snipperde peterselie en het restant van de kappertjes. Garneer de schaal met de partjes citroen en de peterselie.

Ingrediënten

  • 1 blikje tonijn op olie
  • 2 stuks ansjovisfilets
  • 2 eetl citroensap
  • 4 eetl mayonaise
  • 1/8 liter zure room
  • zout
  • peper
  • 2 eetl gesnipperde
  • 2 eetl kappertjes
  • 350 gram kalfsfricandeau (iets dikker gesneden)
  • 4 partjes citroen

Welke wijn gaat goed bij Vitello Tonato:

[product_attribute attribute='gerecht' filter="vitello"]  

Voor jou geselecteerd om te lezen

Bestel ook via WhatsApp