Vragen? Bel: 035 888 95 95

AvondaleLa Luna 2014

Wij hadden een buitenlichamelijke ervaring toen we de wijnwereld van Avondale in het Zuid-Afrikaanse Paarl bezochten. Hier straalt een andere zon en koestert een andere maan de druiven als de wereld gaat slapen. Dit klinkt nogal zweverig, maar na een bezoek aan dit fantastische wijnbedrijf zal je in onze gedachten mee gaan.

De La Luna die Jonathan Grieve maakt op zijn Estate is een Bordeaux-Blend met alle vijf de druivenrassen die toegestaan zijn. De geur bevat mooi cederhout verweven met rijk cassisfruit. In de smaak zijn heerlijke zachte tannine te proeven met tegengas van bramen en vers gebrande koffie.

€ 39,95
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Avondale

Soil is Life

Dit is echt een schitterende film over het prachtige wijnhuis Avondale uit Paarl, Zuid-Afrika. Wij hebben met eigen ogen (eigenlijk met alle zintuigen) mogen ervaren wat er hier gebeurt. Dit is echt een 'andere' categorie wijnproducenten.

Avondale

Bij Avondale wordt duurzame en natuurlijke wijnbouw uitgevoerd in overeenstemming met de gedachte Terra Est Vita - 'Soil is Life'.Voor het land en het bedrijf om te kunnen gedijen, elk aspect van het levende systeem ook moet gedijen. In alle acties die ondernomen worden, houdt men vast aan het sleutelprincipe van het leven - om voortdurend omstandigheden te creëren die bevorderlijk zijn voor meer leven.

Wijngaardecosysteem

Zakelijke partners en klanten worden opgenomen in de kijk op het wijngaardecosysteem en het wijnbereidingsproces. Er is een steeds groter netwerk dat, net als Avondale, zorgt voor zowel duurzaamheid als kwaliteit. Avondale inspireert door biologisch gemaakte wijnen van topkwaliteit te produceren, zodat uiteindelijke consumenten een buitengewone ervaring geboden wordt die is goedgekeurd door Moeder Natuur.

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Avondale
Druivensoort:Petit Verdot, Merlot, Malbec, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp