Vragen? Bel: 035 888 95 95

Saint Jean d'Aumièresl'Affranchi 2021

Hier waren we al langer naar opzoek: Een rode Languedoc met een lekker eigen karakter. Een stoere rode wijn die je op veel momenten kan drinken. Een wijn die naar rijp rood fruit geurt. Maar wel het échte fruit! Een smaak met sappige en delicate tonen die naar een tweede en derde slok vraagt.

De l'Affranchi Rouge wordt gemaakt door Emilie en Vianney op het Château Saint Jean d'Aumières in de Terazzes de Larzac. Een wijngebied dat de Franse liever het best bewaarde geheim houden.

€ 12,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.5/5

Saint Jean d'Aumières

Terrasses du Larzac

Château Saint Jean d'Aumières vinden we in de Terrasses du Larzac. Een relatief onbekend wijngebied ten noorden van Montpellier. Hier maken Emilie en Vianney prachtige wijnen die wij met trots verkopen!

Saint Jean d‘Aumières 

Wij zijn de officiele exclusieve importeur van de wijnen van Château Saint Jean d'Aumières. Een ontzettend leuk wijnbedrijf met 30 hectare wijngaard in de Terrasses du Larzac. Een wijngebied dat de AOC-status bemachtigde in 1985.

Hier zwaaien Emilie en Vianney de scepter van het familiebedrijf dat al een aantal generaties bestaat. En juist dát besef voel je in alles. Zij zullen zelf ooit dat ‘stokje’ doorgeven. Maar het land waar de wijnranken op staan zal blijven bestaan. Lees verder

Wijn info
Kleur:Rode wijnen
Land:Frankrijk
Wijnhuis:Saint Jean d'Aumières
Druivensoort:Shiraz, Merlot, Mourvèdre, Grenache Noir, Cinsault, Carignan, Cabernet Sauvignon
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp