We hebben weer een nieuwe wijn in ons assortiment: de Puerta Adalia Verdejo Barrica. Deze immens populaire Verdejo-druif heeft 6 maanden op eikenvaten gerijpt. Dit geeft de wijn, naast het exotische karakter van de druif, ook een volheid die doet denken aan een rijke Chardonnay.
De wijnen van Puerta Adalia worden gemaakt onder de bezielende begeleiding van wijnhuis Bornos in de Rueda. Dit Spaanse wijngebied, gelegen op een soort hoogvlakte in het noorden van het Iberisch Schiereiland, profiteert van de koelere temperaturen op hoogte. Hierdoor rijpen de druiven langzamer, wat de verfijning van de wijn ten goede komt.
Toen wij deze wijn voor het eerst proefden, waren we direct verkocht. Zo smakelijk, mondvullend en toch ook fris! Deze wijn gaat de maand augustus nog leuker maken!
Deze zomer waren wij in Chianti en het voelde alsof we de streek opnieuw ontdekten. Wat is het leven daar goed. Glooiende wijngaarden zover je kijkt, kleine dorpjes met de beste trattoria’s en natuurlijk heerlijke wijnen. Meestal rood en gemaakt van de altijd fijne Sangiovese.
Een heel jaar lang hebben we hiernaartoe gewerkt. Na onze zoektocht naar de mogelijkheid om een eigen wijngaard te starten, zijn we in 2025 zelf aan de slag gegaan in Twente. Het werd een avontuur vol uitdagingen, nieuwe ontdekkingen en vooral heel veel plezier. En vanaf vandaag kun je alles volgen op YouTube.
Rebottled geeft wijnflessen een nieuw leven. In plaats van ze weg te gooien veranderen zij gebruikte flessen in stijlvolle glazen, karaffen en woonaccessoires. Het resultaat is een unieke collectie die mooi is om te zien en ook nog eens goed is voor de wereld.