• Geen bezorgkosten vanaf 75 euro
  • Bezorging door heel Nederland + België
  • Veilig en vertrouwd betalen
  • Voor 16:00 besteld, vaak morgen in huis
Menu
Mijn favorieten

Mijn favorieten

Je hebt geen producten in je favorieten staan.

Mijn winkelmand

Mijn winkelmand

Je hebt geen producten in je winkelmand.

Kabeljauw

Recepten
24 november 2021
Leestijd: 2 min

Thaise vis

Vis bereiden hoeft niet moeilijk te zijn! Helemaal met dit gerecht haal je de chef kok in jezelf naar boven. Een heerlijk hoofdgerecht of als je de vis iets kleiner snijd kan het ook goed door als voorgerecht. 

Bereiding

Snij de gember, lente uitjes, rode paprika fijn en hak de peterselie in grove stukken Verwarm de olijfolie in een braadpan een ​​beetje, voeg dan de pasta toe en fruit voor een minuut. Roer dan de gember, lente-uitjes en paprika erdoor. Giet de kokosmelk erbij en kook 2 minuten onder af en toe roeren.

Breng de kabeljauwmootjes op smaak met peper en zout en leg ze in de saus. Laat het zachtjes 5 minuten sudderen tot de vis net gaar is. Voeg de gehakte kruiden en het limoensap toe. serveer met dunne pasta of noedels.

Ingrediënten

  • 700 g kabeljauw, gefileerd en in gelijke moten gesneden
  • 1 eetlepel olie
  • 75 g groene Thaise pasta
  • 1 cm gember, geraspt
  • 4 lente-uitjes, in dunne plakjes gesneden
  • 1 rode paprika, in kleine blokjes
  • 400 ml kokosmelk
  • 40 g verse peterselie en basilicum, gehakt
  • Sap van half limoen
  • Peper en zout

Voor jou geselecteerd om te lezen

Bestel ook via WhatsApp