Vragen? Bel: 035 888 95 95

MEI: Zuid-Afrika Maand

Wijnadvies nieuws op 4 mei 2022
MEI: Zuid-Afrika Maand

Prachtige wijnen | Mooie acties

We denderen lekker door van de ene naar de andere themamaand! Het is mei en we zijn aangekomen in het super mooie Zuid-Afrika. Alles zal in deze 5e maand van 2022 in het teken staan van dit land en zijn prachtige wijnen. 

Skaap Wines 

Iets wat dan natuurlijk niet kan ontbreken is een dikke actie met de wijnen van Skaap Wines. Helaas kunnen wij niet alle wijnen verkopen met korting. Simpelweg omdat er inmiddels een tekort van bepaalde soorten lijkt te ontstaan. Maar als Wijn van de Maand hebben we wel écht een heerlijke van Skaap kunnen reserveren. De Skaap Okuphinki koop je nu goedkoper dan ooit

Bekijk de wijnen van Skaap Bekijk alle aanbiedingen 

Nieuw: Jordan Wines 

Helemaal nieuw in ons assortiment zijn de wijnen van Kathy en Gery Jordan uit Stellenbosch. Hier waren we twee jaar geleden op bezoek tijdens een werkbezoek. Door de compleet andere stijl én andere variaties druivenrassen is dit wijnhuis een enorme aanvulling voor Siersma Wijnadvies. 

Bekijk alle wijnen van Jordan Wines in ons assortimentAlle aanbiedingen

False Bay 

Een herkenbare factor in ons assortiment zijn de wijnen van False Bay die gemaakt worden onder de verantwoordelijkheid van Waterkloof. De serie False Bay is oprecht ‘de beste prijs/ kwaliteit te vinden op het zuidelijkhalfrond onder de tien euro’. 

Home > Wijnadvies > Wijnadvies nieuws > MEI: Zuid-Afrika Maand

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp