Vragen? Bel: 035 888 95 95
False Bay By Waterkloof Wines
Filters tonen

False Bay

De wijnen van False Bay worden gemaakt door Nadia Bernards, de super getalenteerde wijnmaakster van Waterkloof Wines. Toch bestaan de wijnen al langer dan het beroemde Waterkloof. In 1994 startte Paul Boutinot een serie wijnen onder de naam False Bay om betaalbare kwaliteitswijnen uit Zuid-Afrika te kunnen verkopen in zijn thuisland Engeland.

Schapenberg

Pas jaren later kocht hij op de Schapenberg de wijngaarden voor het beroemde Waterkloof. Toch bleven de wijnen van False Bay altijd een succes. Ze komen wel zelfstandig op de markt, maar de hele wereld weet dat ze stiekem van de hand van het succesvolle topbedrijf zijn.

De kaap 

De naam danken deze wijnen aan de baai waar de wijngaarden op uitkijken. Vroeger dachten de schepen dat ze ‘de kaap al hadden gerond’, maar er werd aan boort iets te vroeg gejuicht; het was de valse baai!

Allerbeste 

Wij vinden zelf de wijnen van False Bay de allerbeste prijskwaliteit die je wereldwijd kan vinden! Dat is een behoorlijke uitspraak waar we ook oprecht achterstaan.  

False Bay

Chenin Blanc

De serie False Bay wordt gemaakt door het fantastische wijnhuis Waterkloof. Deze wijn is echt de allerbeste in zijn prijsklasse. Heel karaktervol en mega lekker!

Bekijk hier de website van False Bay 

Home > False Bay

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp