Vragen? Bel: 035 888 95 95

False BayChenin Blanc 2022

De False Bay serie van Waterkloof is de huiswijnserie die met dezelfde liefde gemaakt wordt als de top-range van dit mooie wijnhuis uit Zuid-Afrika. Wijnmaakster Nadia werkt compleet biologisch en met respect voor de natuur.

De Chenin Blanc is zacht er zeer rijk in de afdronk. De geur heef tonen van hooi en gemaaid gras.

Het klinkt als een verkooppraatje; maar de hele False Bay serie wordt bewust goedkoop gehouden. Alle partijen (wijnmaker, importeur en wij) nemen iets minder marge om uiteindelijk de beste wijn voor de laagste prijs te kunnen verkopen.

Als je serieus gaat proeven dan had deze Chenin Blanc van False Bay ook gerust € 9,95 kunnen kosten.

€ 7,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5

False Bay

Chenin Blanc

De serie False Bay wordt gemaakt door het fantastische wijnhuis Waterkloof. Deze wijn is echt de allerbeste in zijn prijsklasse. Heel karaktervol en mega lekker!

False Bay

De wijnen van False Bay zijn met natuurlijke gisten gefermenteerd. De druiven zijn van nauwkeurig geselecteerde, voornamelijk biologisch werkende wijnboeren. De wijnen worden gemaakt op het Estate Waterkloof.

Korte omschrijving

Rijpe smaak van steenfruit en limoen. Veel structuur en lengte

Overige informatie

Waterkloof Estate, In 2004 werd dit schitterende wijndomein aangekocht door Paul Boutinot. Waterkloof is gelegen op de Schaapenberg in Somerset West, Stellenbosch, slechts drie kilometer verwijderd van de oceaan. De wijngaarden voor de Waterkloof wijnen zijn gelegen op de bovenste hellingen van dit domein, 300 meter boven de zeespiegel. Ze worden gekenmerkt door hun minerale karakter en elegante stijl op het domein word volledig Biodynamisch gewerkt.
Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:False Bay
Druivensoort:Chenin Blanc
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp