Vragen? Bel: 035 888 95 95
Biologisch Dynamisch Wondere wijnen van Waterkloof
100% Uniek
Waterkloof Wines is echt oprecht uniek in alles. Er wordt met zo veel recpect voor de natuur wijn gemaakt. En dat proef je!
Filters tonen

Waterkloof Wines

Het schitterende wijnhuis Waterkloof vinden we op de Schaapenberg (het is de buurman van Skaap!) en is het eigendom van Paul Boutinot die een hoop geld verdiende met een eigen wijnimportbedrijf in Engeland. In 2004 kocht hij de wijngaarden en investeerde in een schitterende winery om zijn droom te vervullen: Eigen biodynamische wijnen maken!

Logo

Het logo van Waterkloof beeld een wolk af met een gezicht dat veel blaast: De wind! En dat is juist echt heel belangrijk voor de wijngaarden. De verkoelende lucht vanuit de False Bay zorgen voor langzame rijping en daarmee worden elegante en droge wijnen gemaakt.

False Bay 

Naast de prachtige biologische wijnen van eigen wijngaarden maken de wijnmakers van Waterkloof ook nog een geweldige serie huiswijnen: False Bay. Lees hier meer over deze (in onze ogen) allerbeste prijs/ kwaliteit te vinden in de wereld. 

Waterkloof

Biodynamic Wines

Bij Waterkloof geloven ze in The Circle of Life. Wat je krijgt vsn de natuur geef je terug. Zo werken ze of de hele 'farm' biodynamisch. In dit filmpje zie je perfect wat ze daar mee bedoelen.

Home > Waterkloof Wines

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp