Vragen? Bel: 035 888 95 95

Waterkloof WinesSauvignon Blanc 2018

Deze Sauvignon is de top die ze maken bij Waterkloof Wines. Deze wijn wordt helemaal biologisch gemaakt, en dat proef je. Normaal zou een Sauvignon Blanc veel meer excotisch fruit in de geur hebben, maar bij Waterkloof Sauvignon Blanc zit het geheim helemaal in de smaak. Die is mega complex en rijk. De wijn heeft ook een zeer lange afdronk.

Het bedrijf Waterkloof Wines vinden we op de Schapenberg waar je uitkijkt over de False Bay. Juist de flinke wind die hier altijd waait is het succes van de hoge kwaliteitsfactor van één van de beste wijnbedrijven uit Zuid-Afrika.

€ 29,95
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Beoordeling

Onze app gebruikers beoordelen deze wijn met een:

4.0/5

Waterkloof

Biodynamic Wines

Bij Waterkloof geloven ze in The Circle of Life. Wat je krijgt vsn de natuur geef je terug. Zo werken ze of de hele 'farm' biodynamisch. In dit filmpje zie je perfect wat ze daar mee bedoelen.

Waterkloof Stellenbosch

Opvallend rijke stijl sauvignon blanc met tonen van citrus en groene peper. Rijke aanzet, zeer complex met een mooie mineraliteit en opvallend mooie balans.

Smaak

Venkel, citrus en fynbos domineren de neus. Veel textuur op de pallet met een fijne, minerale afwerking.

Waterkloof Estate

Waterkloof Estate, In 2004 werd dit schitterende wijndomein aangekocht door Paul Boutinot. Waterkloof is gelegen op de Schaapenberg in Somerset West, Stellenbosch, slechts drie kilometer verwijderd van de oceaan. De wijngaarden voor de Waterkloof wijnen zijn gelegen op de bovenste hellingen van dit domein, 300 meter boven de zeespiegel. Ze worden gekenmerkt door hun minerale karakter en elegante stijl op het domein word volledig Biodynamisch gewerkt.
Wijn info
Kleur:Witte wijnen
Land:Zuid-Afrika
Wijnhuis:Waterkloof Wines
Druivensoort:Sauvignon Blanc
Inhoud:75 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp