Vragen? Bel: 035 888 95 95

Fiesta de la Primavera | Baarn

26 maart 2020, Buiten bij Wim Hogeveen Mannen, Baarn
Fiesta de la Primavera | Baarn

** I.v.m. de landelijke wetgeving gaat dit evenement niet door **

Samenwerking

Op donderdagmiddag 26 maart gaan we de lente vieren in een mooie samenwerking met Wim Hogeveen mannen en Yvo van Regteren Altena. Dit doen we, als het mooi weer is, lekker buiten voor de deur bij de schitterende kledingwinkel van Gert-Wim Hogeveen. Mocht de Italiaanse zon echt niet willen schijnen, gaan we gewoon naar binnen.

Wim Hogeveen

Voor de mooiste en nieuwste mannenmode moet je bij Gert Wim Hogeveen aan de Laanstraat 65D zijn. Al bijna 40 jaar een begrip in het vorstelijke Baarn.

Yvo van Regteren Altena

Yvo van Regteren Altena is een lifestyle-journalist en schreef o.a. voor de Quote en het NRC Handelsblad. Ook is hij auteur van verschillende boeken zoals: ‘Man en Pak’ en ‘Een stijlbijbel voor de man’. Hij zal op het lentefeest vertellen over Italië en ook zijn eigen nieuwe parfumlijn Yvra 1958 presenteren.

Wijn

Natuurlijk zullen wij heerlijke Italiaanse wijnen verzorgen. We zullen een aantal nieuwe schitterende wijnhuizen presenteren.

Wij vragen u zich aan te melden voor dit evenement. Het proeven van de wijnen is gratis. Heeft u zin in een vol glas, dan vragen wij een kleine bijdrage! 

Home > Activiteiten > Fiesta de la Primavera | Baarn

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp