Vragen? Bel: 035 888 95 95

Online Skaap Proeverij

9 oktober 2020, Facebook en Instagram
Online Skaap Proeverij

Live 

Op vrijdagavond 9 oktober zal er een Online Skaap Proeverij plaatsvinden waarbij Rutger Siersma live via verschillende kanalen in een half uur alle wijnen van dit kleinschalige Zuid-Afrikaanse wijnhuis zal toelichten. Vanzelfsprekend is er ruimte om vragen te stellen.

Mee doen?

Dit kan heel eenvoudig door klaar te gaan zitten op vrijdagavond 9 oktober om 20:00 uur en Facebook of Instagram aan te zetten. Het is verstandig om ook het Skaap Proefpakket te kopen. Dit zijn alle zes de wijnen die gemaakt worden bij Skaap Wines. Dit proefpakket heeft een extra korting bovenop de kortingen van de Skaap Maand. Dus korting op korting.

Heeft u geen Instagram of Facebook. Neem gerust even contact met ons op voor een creatieve andere oplossing die wij dan kunnen bieden! 

 

We hebben ook een kleine versie van de proeverij: 

Aanmelden? 

Dit is niet noodzakelijk. Maar we vinden het wel leuk om te weten als u mee gaat doen. Wanneer u zich inschrijft (dit kost niks) krijgt u als eerste een kortingscode om de geheime nieuwe Skaap-wijn te mogen kopen. Deze wijn komt in november naar Nederland en is zéér uniek te noemen! 

De proeverij is reeds geweest. Zie hier een registratie van de avond: 

 

Home > Activiteiten > Online Skaap Proeverij

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp