Vragen? Bel: 035 888 95 95

Rondreis door Rioja - Proeverij

8 december 2022, Siersma Wijnadvies, Laren
Rondreis door Rioja - Proeverij

Rioja, wat een keuze!

Rioja is een van de mooiste en bekendste wijngebieden in de wereld. Voor velen heel bekend, maar er is nog zoveel meer te ontdekken in de Rioja! Van fris wit tot vol en zwaar. In rood is er ook veel keuze, zo zijn er mooie lichte wijnen te vinden en zwaar houtgelagerde knallers. 

Wij gaan jullie alles vertellen tijdens deze rondreis door de Rioja! Op donderdag 8 december om 19.00 gaat deze rondreis van start! Bij de proeverij zit een verzorgde borrelplank en uiteraard voldoende wijn om te proeven.

Wijnen voor de koude maanden

Rioja kent veel prachtige wijnen in verschillende gebieden. Voor deze proeverij wordt er rekening gehouden met de koude maanden. Er word een verdeling gemaakt in verschillende type wijnen en gaan ook de absolute toppers uit de Rioja proeven! Onze vinoloog zal tijdens de proeverij alles uitleggen en mooie verhalen vertellen bij de wijnen! De kosten van de proeverij bedragen € 35,- per persoon. 

Voorraad inslaan

Speciaal op deze avond hebben wij ook een mooie actie. Wij geven namelijk 10% korting op alle geproefde wijnen. Deze actie geldt alleen op de wijnen van de proeverij die deze avond besteld worden!

De Proeverij

Alle informatie voor de proeverij:

  • Waar: Siersma Wijnadvies Laren
  • Datum: donderdag 8 december 2022
  • Tijd: 19:00 tot 21:30
  • Prijs: € 35,- per persoon
  • Aantal deelnemers: maximaal 15

Reserveer hier uw plek voor de Rondreis door Rioja!

Home > Activiteiten > Rondreis door Rioja - Proeverij

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp