Vragen? Bel: 035 888 95 95

Wat is Siersma Wijnpartners?

Elke maand een unieke, zeer exclusieve en bijzondere wijn in de actie! Maandelijks zal er een mailing rond gaan met exclusieve wijnen voor super lage prijzen. Door direct vanaf het wijnhuis wijnen in ‘voorverkoop’ aan u aan te bieden hebben wij de mogelijkheid om dit tegen enorm lage marge te kunnen doen. Hierdoor ontstaan prijzen die nog rond de groothandelsprijzen liggen. Deze acties zijn alleen voor u als wijnpartner geldig.

2 keer per jaar een exclusieve proeverij!

Twee keer per jaar organiseert Siersma Wijnadvies voor de Siersma Wijnpartners een exclusieve wijnproeverij. U moet denken aan een Champagne proeverij of een Grand Cru uit Bordeaux die we 10 jaar horizontaal laat proeven. Wij zullen zorgen voor een mooie locatie, aankleding en uiteraard prachtige wijnen.

Deze proeverij is voor u als Siersma Wijnpartner geheel gratis bij te wonen!

Hoe wordt u Siersma Wijnpartner?

Hieronder kunt u zich aanmelden als Siersma Wijnpartner. Na ontvangst en betaling van een factuur heeft u gratis toegang tot de exclusieve proeverijen van Siersma Wijnpartners. Daarnaast kunt u gelijk gebruik maken van de zeer scherpe acties voor de exclusieve wijnen die wij u in een maandelijkse mailing aanbieden.

Het lidmaatschap van de Siersma Wijnpartners bedraagt € 50,- per persoon, per jaar.

Meld u nu nog aan en word een partner van Siersma Wijnpartners!

Uitsluitend geregistreerde partners worden geïnformeerd over onze acties!

Direct aanmelden

 

Voorwaarden

  • Op alle transacties die gedaan worden zijn de Algemene Voorwaarden van Siersma Wijnadvies van toepassing.
  • De verkoop van de exclusieve wijnen gebeurt op ‘voorverkoop’. De wijnen worden betaald op het moment dat ze worden besteld. Uitlevering is verschillend per wijn. Dit zal in de mailing van Siersma Wijnpartners duidelijk worden gecommuniceerd.
  • Het lidmaatschap wordt aangegaan voor een periode van 1 jaar (12 maanden). U kan het lidmaatschap tot 1 maand (30 dagen) voor vervaldatum opzeggen zonder verdere opgave van reden. Opzeggen kan via schrijven of e-mail. Het lidmaatschap wordt automatisch jaarlijks met één jaar verlengd. Confirmatie van de opzegging zal aan het door gebruiker opgegeven e-mailadres worden verzonden.

Home > Activiteiten > Siersma Wijnpartners

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp