Vragen? Bel: 035 888 95 95

ZuidamOude Genever - 1 jaar vat gelagerd

Een schitterende oude Genever van 1 jaar oud gemaakt door Zuidam Distillers uit Nederland. Het lange distillatie proces levert een geconcentreerd distillaat op met veel kruidigheid en finesse. Het distillaat is opgelegd op nieuw Amerikaans eiken. Dit zorgt voor een kruidig aroma en een delicate genever gecombineerd met rijke tonen van vanille en toffee.

€ 23,99
Beperkte voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Oude Genever - 1 jaar vat gelagerd

Zuidam

Zuidam Distillers is een van de laatste familie distilleerderijen in Nederland waar nog met veel passie en liefde ambachtelijke genevers worden vervaardigd. Vakmanschap en pure eerlijke producten is waar we voor staan. Alles wordt nog van 'korrel tot borrel' in onze ambachtelijke familie distilleerderij gemaakt.

Oude Genever 1 jaar vat gelagerd

De graan eau de vie (moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst. De gemoute gerst zorgt voor de body van de drank. De mais geeft daaraan een rijke zoetheid en de rogge is gekenmerkt voor kruidige tonen. Het nieuwe distillaat wordt drie keer gedistilleerd in een kleine pot still. Vervolgens word het distillaat gedeeltelijk een vierde keer gedistilleerd met kruiden waaronder jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. Als laatste wordt de moutwijn met de andere ingrediënten bij elkaar gevoegd en wordt het alcoholpercentage gereduceerd naar 45% voor de vatrijping in kleine houten vaten van Amerikaans nieuw eiken.

Dit levert een kruidig aroma van delicaat genever gecombineerd met rijke tonen van vanille en toffee.

Productinformatie
Type:Binnenlands gedestilleerd
Producent:Zuidam
Inhoud:100 cl
Terug naar het overzicht |

Oude Genever - 1 jaar vat gelagerd

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp