Vragen? Bel: 035 888 95 95

ZuidamOude Genever - 3 jaar vat gelagerd

Deze oude genever van Zuidam is in vergelijking tot de 1 jaar gerijpte genever nog rijker en intenser. Door de langere rijping word de genever nog zachter van smaak, echt om van te genieten! Delicate aroma's van jeneverbes worden aangevuld met vanille en eiken. De Smaak is uitermate gebalanceerd met zachte tonen van toffee en eikenhout.

€ 32,99
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Oude Genever - 3 jaar vat gelagerd

Zuidam

Zuidam is één van de laatste zelfstandige distilleerderijen van Nederland en staat voor kwaliteit producten. Zuidam werkt uitsluitend met natuurlijke grondstoffen en beschikt over een breed assortiment aan likeuren, whisky’s, jenevers en gin. Alle distillaten worden nog op traditionele en ambachtelijk wijze binnen het eigen familiebedrijf maakt en verwerkt. Er geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen gebruikt.

Oude genever 1 jaar vatgelagerd

De graan eau de vie (moutwijn) wordt gedistilleerd uit gelijke delen Rogge, Mais en Gemoute Gerst. De gemoute gerst zorgt voor de body van de drank. De mais geeft daaraan een rijke zoetheid en de rogge is gekenmerkt voor kruidige tonen. Het nieuwe distillaat wordt drie keer gedistilleerd in een kleine pot still. Vervolgens word het distillaat gedeeltelijk een vierde keer gedistilleerd met kruiden waaronder jeneverbes, zoethoutwortel en anijszaad. Als laatste wordt de moutwijn met de andere ingrediënten bij elkaar gevoegd en wordt het alcoholpercentage gereduceerd naar 45% voor de vatrijping in kleine houten vaten van Amerikaans nieuw eiken.

 

Productinformatie
Type:Binnenlands gedestilleerd
Producent:Zuidam
Inhoud:100 cl
Terug naar het overzicht |

Oude Genever - 3 jaar vat gelagerd

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp