Vragen? Bel: 035 888 95 95

CitadelleGin de France

Citadelle is misschien wel de beste Gin uit Frankrijk. Gemaakt van jeneverbessen die op de eigen grond geteeld worden en 19 andere verschillende botanicals die allemaal in het teken van Frankrijk staan. Een rijke, frisse Gin met tonen van anijs, citrus, kaneel en een vleugje peper.

€ 31,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Gin Tonic

Zowel de Indian Tonic als Elderflower Tonic van Fever Tree gaan perfect bij deze Gin. Voor een kruidige cocktail kan je garneren met kaneel, nootmuskaat of steranijs. Een wat frissere Gin Tonic? Geen punt, munt en limoen doen het ook erg goed bij de Citadelle Gin.

Over Citadelle Gin de France

Citadelle Gin heeft in eerste instantie een geurige en delicate neus van verse bloemen, jasmijn en kaneel. Later kunnen we de aroma's van de wat meer kruidige anijs ook mooi ontdekken in deze gin. Deze geuren gezamelijk doet je denken aan een mooie tuin in het voorjaar. 

In de mond is uiteraard de prachtige, van eigen grond afkomstige, jeneverbes te proeven welke wordt gecomplenmenteerd met de smaken van prachtige bloemen. Een mooie, zachte en verfijnde Gin.

De 19 botanicals die worden gebruikt worden eerst 72 uur gedrankt in de basisspirit waardoor alle aromatische tonen prachtig kunnen worden opgenomen.  Gedurende 12 uur wordt Citadelle Gin gedistilleerd in een koperen pot die nog steeds op een open vlam staat.

Productinformatie
Type:Gin
Producent:Citadelle
Inhoud:70 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp