Vragen? Bel: 035 888 95 95

Le OpereGrappa Amarone

Voor deze prachtige Grappa worden de overblijfselen van de druiven voor Amarone gebruikt. Corvina, Rondinella en Molinara druiven worden eerst gebruikt om een heerlijke Amarone wijn te produceren. De resten die overblijven worden gedistilleerd in een koperen pot still. De mooie aroma's van gedroogd fruit, zoete kruiden en een beetje gebrand hout komen prachtig door in deze Grappa.

Niet op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Le Opere

Le Opere is onderdeel van Zanin, een distilleerderij die op hoog niveau zeer diverse producten distilleert sinds 1895. Bortolo Zanin begon midden 1800 een herberg waar men lokale producten tegen zeer scherpe prijzen kon eten en drinken. Het meest in de smaak viel de ‘white spirit’ die Bortolo zelf stookte. Hierdoor besloot hij de productie van eigen gestookte distillaten te vergroten. Het succes van zelf gestookte dranken bleef groeien en na een aantal jaren sloot hij de herberg en ging zich alleen nog maar richten op het distilleren.

In de jaren ’70 is het bedrijf, inmiddels onder leiding van Fausto Zanin, uitgegroeid tot één van de grootste grappa producenten van Italië met export naar 38 andere landen.

Tegenwoordig staat de distilleerderij onder het toeziend oog van de 4de generatie uit de familie Zanin, Piero Zanin.

Productinformatie
Type:Grappa
Producent:Le Opere
Inhoud:50 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp