Vragen? Bel: 035 888 95 95

ZuidamPoire William Liqueur

Deze schitterende liqueur wordt gemaakt op basis van een prachtige Eau de Vie de Poire William. Deze Eau de Vie wordt gestookt van vergiste Williams peren die in antieke koperen ketels worden gedistilleerd en vervolgens op eikenhouten fusten de tijd krijgt zich te ontwikkelen. Heerlijk zacht van smaak met de echte smaak van peer, alsof je een hap neemt in een mooie rijpe peer. Prachtig als aperitief of verfrissend drankje op een mooie zomeravond.

€ 18,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis
Terug naar het overzicht |

Poire William Liqueur

Zuidam

Zuidam is opgericht in 1975 door Fred van Zuidam in Baarle-Nassau, waar het tevens nog steeds is gevestigd. Voordat Fred van Zuidam begonnen is met zijn bedrijf, werkte hij zo'n 20 jaar bij De Kuijper in Schiedam.

Eenmaal gestopt bij De Kuijper kocht hij een klein stukje grond waar hij een destilleerderij op bouwde van 300m2. Dat zorgde ervoor dat hij een kleine productielijn kon beginnen.

Na verloop van tijd was te merken dat Zuidam aan het groeien was. De omzet steeg, er kwamen meer aanvragen van consumenten en retailers en er kwam meer interesse vanuit de media.

In 1989 breidde Zuidam uit met 600m2 en een extra productie lijn erbij. Vooral in die tijd, was het een grote prestatie om zo'n destilleerderij op te bouwen.

Productinformatie
Type:Likeuren
Producent:Zuidam
Inhoud:70 cl
Terug naar het overzicht |

Poire William Liqueur

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp