Vragen? Bel: 035 888 95 95

FioritoLimoncello Superiore

Een authentiek product in stijlvolle fles. Deze limoncello van Fiorito is zacht, verfijnd en zuiver. Uitsluitend met de hand geplukte en geschilde citroenen zorgen voor een heerlijke frisse limoncello. Er worden geen kunstmatige stoffen toegevoegd. Met grote passie voor kwaliteit wordt deze limoncello gemaakt en dat blijkt ook uit de vele prijzen die deze Limoncello heeft gewonnen en het feit dat de limoncello inmiddels fans heeft over de hele wereld. Drink Fiorito Limoncello ijskoud. Puur of in de mix met tonic of prosecco.

€ 22,50
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Over Fiorito

Fiorito is een jongensdroom die is uitgekomen. Na een bezoek aan familie in Sicilië begonnen Benno en Fanco thuis in de keuken met het maken van ambachtelijke, handgemaakte limoncello van biologische citroenen, op basis van een oud familierecept. Aanvankelijk als hobby, maar dit veranderde toen ze in 2011 een zilveren medaille op de International Wine & Spirits Competition wonnen. Daarna is het snel gegaan. Ze hebben hun banen opgezegd om de droom achterna te gaan.

Inmiddels hebben ze een portfolio opgebouwd van verschillende ambachtelijke merken en dranken zoals Fiorito Limoncello, Fiorito Rum en het merk Li in verschillende varianten. Hun missie is om mooie, kwalitatieve (alcoholische) dranken te maken die op ambachtelijke wijze worden geproduceerd.

Toen ze een bezoek brachten aan hun familie op Sicilië, genoten ze van de gastvrijheid en de lokale culinaire gerechten. Na een uitgebreid familiediner kwam de limoncello op tafel. Een limoncello, gemaakt volgens een oud familierecept. Frisser en zachter dan de limoncello’s die ze kenden. De biologische citroenen worden met de hand geschild. Alleen de aller dunste schil wordt gebruikt, waardoor een rijke, zachte smaak ontstaat. Thuis gekomen, maakten zij hun eerste eigen limoncello. Gewoon bij in de keuken. Etentjes met vrienden werden vanaf dat moment afgesloten met een ijskoude, huisgemaakte limoncello. Al snel kwam de vraag of die limoncello ook te koop was en besloten ze de limoncello op grotere schaal te maken.

Het merk Fiorito Limoncello was geboren. Een authentiek product in een stijlvolle, moderne fles. Nu, jaren later maken ze hun limoncello nog steeds volgens dit Siciliaanse familierecept en nog altijd op basis van handgeschilde, Italiaanse biologische citroenen. Er worden geen kunstmatige stoffen toegevoegd. Ze hebben een passie voor kwaliteit en dat blijkt ook uit de vele prijzen die hun Limoncello heeft gewonnen en het feit dat hun limoncello inmiddels fans heeft over de hele wereld. Drink Fiorito Limoncello ijskoud. Puur of in de mix met tonic of prosecco. 

Salute!

Productinformatie
Type:Limoncello
Producent:Fiorito
Inhoud:50 cl
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp