Vragen? Bel: 035 888 95 95
Wijnadvies Loterij Win een wijnreis naar Zuid-Afrika

Ga direct naar de uitslag! 

Wat een verhaal! 

Van 15 mei tot 30 juni 2021 organiseren wij de Wijnadvies Loterij. Bij elke 25 euro die besteed wordt bij ons in de winkels en de webwinkel krijgt u een lot met een lotnummer erop. Op 1 juli zal er een officiële trekking door een notaris zijn, waarbij er veel verschillende prijzen gewonnen kunnen worden. Dit zijn o.a. de prijzen: 

Wijnreis Zuid-Afrika

Exclusief diner bij je thuis

Wijnproeverij bij je thuis

15% korting tot eind 2021

Wijnadvies Loterij

Wat een verhaal!

Wat een verhaal! We houden een Wijnadvies Loterij waarbij we o.a. een reis naar Zuid-Afrika gaan verloten! Maar naast deze reis zijn er nog veel meer mooie prijzen, zoals een exclusief diner en een wijnproeverij bij u thuis.

Prijzen 

Totaal hebben we één zeer bijzondere hoofdprijs en ook nog een eerste, tweede en derde prijs! En, alsof dat nog niet genoeg is, hebben we ook nog totaal ruim 50 proostprijzen! Hier een mooi overzicht: 

 • Hoofdprijs: Win een week naar Zuid-Afrika en verblijf op het mooie landgoed van Skaap Wines lees meer
 • 1e Prijs: Een diner voor 4 personen bij u thuis inclusief bijzondere bijpassende wijnen lees meer
 • 2e Prijs: Een exclusieve wijnproeverij voor 8 personen bij u thuis lees meer
 • 3e Prijs 15% Korting op het gehele assortiment t/m het einde van 2021 lees meer

Proostprijzen

Naast deze vier prijzen gaan we ook heel veel kleinere prijzen weggeven. Door verschillende importeurs zijn er mooie flessen en soms zelfs échte wijnklimaatkasten (staand voor 4 flessen) vrijgegeven om ook te verloten. 
Hierbij de lijst met proostprijzen:

 • 2x Luxe Klimaatkast voor 6 flessen
 • 2x Bigardo Tinta De Torro 2018 Magnum (1.5L)
 • 3x Ramos Pinto 10 Year Old Tawny Port Giftbox
 • 3x La Ragose Amarone Della Valpolicella 2009 Magnum (1.5L)
 • 3x Domaine Lefebvre d' Anselme Trilogie Rouge Cotes Du Rhone 2017 Jeroboam (3L)
 • 7x Winecooler Skaap Wines (sheepfur) incl Fles Skaap 'In je Sasje'
 • 10x Pizzolato M-Use Rosato Spumante Magnum (1.5L)
 • 12x Finca Besaya Crianza 2016 Magnum (1.5L) Siersma 15Y Giftbox
 • 12x Domaines Schlumberger S De Schlumberger Giftbox

Artikel 1. Toepasselijkheid actievoorwaarden

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op deelneming aan de Wijnadvies Loterij die gehouden wordt van 15 mei 2021 t/m 30 juni 2021.

Door deelname aan deze actie gaat elke deelnemer akkoord met deze Actievoorwaarden.

Artikel 2. Speelwijze & duur van de actie

1. Deelname aan deze actie staat open voor personen die woonachtig zijn in Nederland en tenminste 18 jaar oud zijn en, voor minderjarige, ook toestemming hebben van hun ouders/of van de persoon met het ouderlijk gezag. Medewerkers van Siersma Wijnadvies B.V., waaronder aan deze bedrijven gelieerde ondernemingen en dochterondernemingen, evenals hun directe familieleden en alle personen die op welke wijze dan ook hebben meegewerkt aan de totstandkoming van deze actie, zijn uitgesloten van deelname.

2. Siersma Wijnadvies B.V.  behoudt zich het recht voor elke deelname te weigeren die niet in overeenstemming is met deze actievoorwaarden.

3. De actie loopt van 15/05/2021 00:00 uur t/m 30/06/2021 om 23.59 uur. Bij elke transactie in de winkels in Huizen en Baarn en via de webwinkel van Siersma Wijnadvies (wijnadvies.nl) van € 25,- inclusief BTW ontvangt u een lot met een uniek lotnummer. Bij elke volgende € 25,- ontvangt u een tweede lot enzovoort. Dus bij een besteding van bijvoorbeeld € 112,- inclusief BTW ontvangt u in totaal vier loten. Ook wanneer u via onze webwinkel besteld.

4. Deze actie is enkel geldig voor particulieren die producten kopen voor detailhandelsprijzen. Horeca, wederverkopers zijn uitgesloten van deelname.

5. Indien je geen prijs stelt op deelname aan de actie, kun je simpelweg de loten die u ontvangt verscheuren en in de prullenbak gooien.

6. Louter en alleen door deelname verleent de winnaar Siersma Wijnadvies B.V. toestemming om zijn of haar voornaam en woonplaats te gebruiken in alle communicatie met betrekking tot deze actie, zonder dat dit gebruik de winnaar recht geeft op een vergoeding of enig ander voordeel dan het verkrijgen van de gewonnen prijs. Dit gebruik van persoonlijke gegevens zal in ieder geval niet langer duren dan tot 12 maanden na het einde van deze actie, dat wil zeggen tot en met 30/06/2022. Indien de winnaar bezwaar wil maken tegen dit gebruik van zijn of haar gegevens, dient hij of zij dit direct kenbaar te maken aan Siersma Wijnadvies door middel van contact op te nemen de klantenservice van Siersma Wijnadvies B.V..

8. Siersma Wijnadvies B.V. behoudt zich het recht voor op elk moment elke deelname te weigeren die niet in overeenstemming is met deze algemene voorwaarden.

Artikel 3. Informatie over de trekking en de prijs

-In Totaal kan er één hoofdprijs, een 1e, 2e en 3e prijs gewonnen worden in de Wijnadvies Loterij. Daarnaast zijn er verschillende kleine troost(proost) prijzen te winnen.  

Hoofdprijs | Wijnreis Zuid-Afrika

Dit is de hoofdprijs. De prijs bestaat uit een unieke wijntrip voor twee personen naar Zuid-Afrika en de wijngaarden van Skaap Wines. De prijs bevat 7 overnachtingen in de Lalapanzi Lodge (één twee persoonskamer) op het landgoed waar ook de wijngaarden van Skaap Wines zich bevinden, de heen én terugvlucht van Amsterdam naar Kaapstad en een huurauto.  

Eerste Prijs | Een echte chef in jouw keuken

Op een avond naar keuze en in overleg kun je met totaal 4 personen genieten van een compleet verzorgd diner van de bekende Chef Arjan Dijkman bij u thuis of op een eventueel ander afgesproken locatie. Daarnaast zal er een sommelier uit het team van Siersma Wijnadvies aanwezig zijn om alles te vertellen over de mooie wijnen die geschonken worden. De chef en de sommelier zullen een prachtig gastronomische traktatie samenstellen. Vanzelfsprekend is er een mogelijkheid om te overleggen en het menu eventueel aan te passen aan allergie en/ of dieet wensen. U zal qua wijn en spijs niks te kort komen op deze avond!

Tweede Prijs | Een wijnproeverij

Een wijnadviseur van Siersma Wijnadvies zal op een nog nader af te spreken datum een compleet verzorgde wijnproeverij verzorgen in één van de winkels of bij u thuis. Totaal is deze proeverij voor 8 personen.

Derde Prijs | 15% Korting t/m 31-12-2021

Deze prijs is vrij simpel, maar wel heel erg leuk! Je krijgt 15% korting op het gehele assortiment van Siersma Wijnadvies t/m 31 december 2021. Vanzelfsprekend zijn er een paar belangrijke voorwaarden verbonden aan deze prijs: De wijn is enkel op te halen in één van de winkels van Siersma Wijnadvies. De 15% korting is geldig op de bruto verkoopprijs voor particulieren. Dus wijnen die al in de aanbieding zijn vallen buiten deze korting. 

 - Op 1 juli 2021 om 13:00 uur zal de trekking plaatsvinden door een notaris. De winnende lotnummers zullen gepubliceerd worden op de website van Siersma Wijnadvies B.V.  

- De winnaar van de prijs dient binnen 3 weken te reageren. Na 3 weken heeft Siersma Wijnadvies B.V.  het recht om een nieuwe winnaar te trekken en daarmee komt de prijs voor de eerst getrokken winnaar te vervallen

- Het is voor  de winnaar van de hoofdprijzen niet toegestaan de prijs door te verkopen aan derden.

- De winnaar dient zorg te dragen voor geldige reisdocumenten. De winnaar dient ook in de positie te zijn om te reizen (geen gezondheidsklachten, geen negatief reisadvies om medische redenen etc.).

- Gezien de huidige Corona situatie zal het exacte moment van de wijnreis pas plaatsvinden zodra de richtlijnen van het RIVM dit toelaten. Siersma Wijnadvies B.V.  zal de datum inplannen in afstemming met de winnaar.

- De (waarde van de) prijs is niet inwisselbaar voor (contant) geld.

Artikel 4. Privacy beleid

- U hebt recht op toegang tot, wijziging van, bezwaarmaking tegen en verwijdering van de gegevens die in het kader van deze actie worden verzameld. Bovendien hebt u het recht om bezwaar aan te tekenen tegen het verzamelen van uw persoonlijke gegevens. Dit recht kan worden uitgeoefend door contact op te nemen met de klantenservice van Siersma Wijnadvies B.V.

- Bij het gebruik van gegevens ten behoeve van een goed spelverloop mag de organisator informatie van de deelnemers verstrekken aan zijn filialen, aan de aan hem gelieerde ondernemingen of betrokkenen die door de organisator worden ingezet. Dit mag uitsluitend geschieden in het kader van het beheer van deze actie.

Artikel 5. Aansprakelijkheid

- Door deel te nemen aan deze actie aanvaarden deelnemers dat zij meedoen op eigen risico. Voor zover toegestaan door de wet, geeft Siersma Wijnadvies B.V.  geen enkele garantie of verklaring met betrekking tot de volledigheid en nauwkeurigheid van de inhoud van hun websites of de inhoud van andere websites die gelieerd zijn aan Siersma Wijnadvies B.V. en aanvaard zij geen enkele aansprakelijkheid in geval van:

- Materiële schade van welke aard dan ook die het gevolg is van uw deelname aan deze actie;

- Overlijden of lichamelijk letsel als direct gevolg van deelname aan deze actie, tenzij dit te wijten is aan nalatigheid door de directie, managers, medewerkers of tussenpersonen van Siersma Wijnadvies B.V.

- Een verstoring van of onderbreking in de overdracht van of naar onze websites;

- Een bug, virus of soortgelijke risico's die door derden kunnen worden overgedragen vanaf onze websites;

- Verlies of schade van welke aard dan ook als gevolg van het gebruik van geposte, per e-mail verzonden, overgedragen of anderszins via Siersma Wijnadvies B.V. beschikbaar gemaakte content in het kader van de actie;

- Indien er sprake is van een handeling, verzuim, gebeurtenis of omstandigheid die niet redelijkerwijs aan Siersma Wijnadvies B.V. kan worden toegerekend en die ons verhindert de algemene voorwaarden na te leven of de actie zoals voorzien tot een goed einde te brengen, kan Siersma Wijnadvies B.V. niet aansprakelijk worden gesteld voor de onmogelijkheid om zijn verplichtingen na te komen of om dit tijdig te doen.

- Dit reglement kan gedurende de hele looptijd van de actie worden geraadpleegd op de actiepagina van de website van Siersma Wijnadvies B.V., onder de actievoorwaarden van de actie.

Artikel 6. Diverse

-Bij vragen over deze actie kunt u contact opnemen met de klantenservice van Siersma Wijnadvies B.V.

- Op deze voorwaarden is het Nederlandse recht van toepassing.

Home > Loterij

© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp