Vragen? Bel: 035 888 95 95

Proyecto Cu4troRosé Cava

Het oog wil ook wat! en dat weten de producenten van proyecto Cu4tro. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor een heerlijke bubbel van een goed niveau, ze zorgen er ook nog eens voor dat de uitmonstering van de fles er fantastisch uitziet!

Voor de cava rosé hebben ze gekozen voor een glimmende roze fles en wanneer u een cava brut wil, dan bottelen ze de cava in een zilveren fles.

Heerlijk voor uzelf, maar ook prachtig om cadeau te doen!

€ 12,95
Op voorraad
Geen bezorgkosten
vanaf 75 euro
Bezorging door heel
Nederland + Europa
Veilig en vertrouwd
betalen
Voor 16:00 besteld,
vaak morgen in huis

Cava

Het oog wil ook wat! en dat weten de producenten van proyecto Cu4tro. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor een heerlijke bubbel van een goed niveau, ze zorgen er ook nog eens voor dat de uitmonstering van de fles er fantastisch uitziet! Voor de cava rosé hebben ze gekozen voor een glimmende roze fles en wanneer u een cava brut wil, dan bottelen ze de cava in een zilveren fles. Heerlijk voor uzelf, maar ook prachtig om cadeau te doen!

Als Cadeau

Naast www.wijnadvies.nl hebben we nog een andere website die onder onze vleugels valt. www.wijnpakketten-kopen.nl Deze website geeft u als klant de mogelijkheid om een prachtig wijngeschenk samen te stellen. Vervolgens kunt u er een persoonlijk kaartje aan toe voegen. Wij zullen er daarna zorg voor dragen dat het geschenk op het juiste adres terecht komt. Wilt u deze Spaanse bubbel cadeau doen met een persoonlijke boodschap? Klik dan HIER.

Over de wijn

Zalmkleurig. In de neus rood fruit zoals aardbeien en rode kersen en toast aroma's. In de mond een mooie, stevige mousse, een licht restzoet, waardoor het fruit nog duidelijker naar voren komt en een mooie afdronk.
Heerlijke rosé Cava met veel rood fruit.
Wijn info
Kleur:Mousserende wijnen
Land:Spanje
Wijnhuis:Proyecto Cu4tro
Druivensoort:Trepat, Pinot Noir, Monastrell, Garnacha
© 2024 Siersma Wijnadvies
Bestel ook via WhatsApp